razved4ik
Ранг - Киев

Местожителство: България, Стара Загора |
| БРАВО! |
|
|
БРАВО НА ВАС!
СУПЕР СНИМКИ СТЕ СЛОЖИЛИ!
ВСЕ ЕДНО, ЧЕ СЪМ НА ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ!!!!
СЕГА СЕРИОЗНО:
"За потушаването на последствията от аварията са мобилизирани над 600 000 души и техник"
Ухаааа!
Светла им памет на всички загинали...... и загиващи!  _________________ ТРЯБВА ДА ПОМНИМ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСНЕМ ВТОРИ ЧЕРНОБИЛ!!! |
Пон Юни 09, 2008 7:30 pm |
|
|
Sunny
Dictador

Местожителство: Някъде там ... |
razved4ik радвам, се че ти харесва темата. Откровено казано машините на мен са ми нещо хоби. Подготвям и аз скромна партида снимки и инфо. Ще се постарая да не изоставам.
Ще се радвам ако и ти се включиш. _________________
 |
Вто Юни 10, 2008 8:47 am |
|
|
Sunny
Dictador

Местожителство: Някъде там ... |
Докато обсъждаме техническите чудеса се сетих, че преди известно време попаднах на няколко интересни снимки.
Та въпроса ми е следният : Има ли някой представа що за машина е това ? Определено прилича на военна техника, но поне аз си мисля, че става въпрос за модификация, която вече едва ли би мога да бъде намерена. _________________
 |
Съб Сеп 13, 2008 7:26 am |
|
|
razved4ik
Ранг - Киев

Местожителство: България, Стара Загора |
| БРАВО! |
|
|
Браво за хубавите снимки!
Но за съжаление много малко хора се интересуват от историята на Аварията...  _________________ ТРЯБВА ДА ПОМНИМ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСНЕМ ВТОРИ ЧЕРНОБИЛ!!! |
Вто Сеп 16, 2008 7:31 pm |
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Припят

Местожителство: Припять... |
Ето и от мен: 1) http://lplaces.com/ru/reports/technique/military
2)http://www.chornobyl.in.ua/technics.htm _________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Последната промяна е направена от S.T.A.L.K.E.R. на Чет Май 06, 2010 11:12 am; мнението е било променяно общо 1 път |
Чет Май 06, 2010 10:52 am |
|
|
zdraveca
Добре дошъл

Местожителство: София-Ловеч |
Преди около месец гледах един от епизодите на руското сериалче "УДАРНА СИЛА" там разказаха как при разчистването в самата станция (ЧАЕС) е използвано точно копие на ЛУНОХОД 1 , даже се казва , че резервното копие на този който е летял към луната е влязло в действие докато направяят други , като само металните колелета са били облечени с гума, за да несе пързаля. Имаше и малко кадри около 2 мин как действа на място. По техни думи това изобретение е спасило десетки животи.
Лунохода е разработен от руски учени и е така да се каже гордост за руснаците .
Сериалчето е много интересно и доста обемно 176 епизода могат да се намерят по торентите , и всичко свързано с руските военни като оръжие и снаряжение може да бъде видяно там. Е може би не чак всичко но поне по старото. |
Сря Юни 30, 2010 9:16 am |
|
|

|
|
Иди на страница Предишна 1, 2
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа. В момента е: Чет Сеп 09, 2010 12:01 am
|
|
|
|