S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Проблем при Скадовск
|
|
|
Здравейте, почнах наново играта и стигнах до корабът Скадовск, но при опит да влеза ми казва: "Врата е заключена, в кампа има тревога" WTF??? Трябва ли да се направи нещо от моя страна или...?
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Чет Окт 07, 2010 11:19 am
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Да не си се опитвал да стреляш по сталкерите ? Аз пък днес се натъкнах на доста странен бъг - реших да вляза в Скадовск от горе, през това време двама излизаха от вътре....и се заклещихме на вратата и няма мърдане. Наложи се да преиграя предния сейф от ВНЗ "Круг". После стана доста интересно, когато сложих отровния газ на кръволосите
|
Съб Окт 09, 2010 8:10 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Благодаря ! Отдавна посещавам сайта, но чак сега се регистрирах ! Хубав дизайн като за темата, хубава база данни. Много се радвам, че тук има форум за играта сталкер, мисля, че това е един от малкото български форуми. Аз досега съм играл Shadow of Chernobyl и Call of Pripyat - в момента я преигравам за втори път. Един велик шедьовър, който мога да играя винаги. Уникален замисъл, геймплей и една от малкото игри, в които трябва да вкараш замисъл и да играеш. С две думи - просто уникална. Яд ме хвана, че първия път, когато я играех, изпуснах някой детайли, затова сега я преигравам и се стремя да изпълнявам всички куести. Пък и вторият път знаеш къде/какво/кой/кога и как и играта е по-интересна )
|
Съб Окт 09, 2010 9:45 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Цитат: Sixkiller написа: Да не си се опитвал да стреляш по сталкерите ?
Стрелях по едни бандити , но бяха далеч от кораба.
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пон Окт 11, 2010 3:08 pm
|
|
|