Проблем при Скадовск
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
Проблем при Скадовск   Отговорете с цитат   

Здравейте, почнах наново играта и стигнах до корабът Скадовск, но при опит да влеза ми казва: "Врата е заключена, в кампа има тревога" Surprised WTF??? Shocked Трябва ли да се направи нещо от моя страна или...?
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Чет Окт 07, 2010 11:19 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Keegan
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: Хасково
Re: Проблем при Скадовск   Отговорете с цитат   

Цитат:

S.T.A.L.K.E.R. написа:
Здравейте, почнах наново играта и стигнах до корабът Скадовск, но при опит да влеза ми казва: "Врата е заключена, в кампа има тревога" Surprised WTF??? Shocked Трябва ли да се направи нещо от моя страна или...?

Хих Very Happy Аи,да не би да има сноркове/химера/някакъв друг вид мутант наблизо? Също можеш да пробваш да влезнеш от горния край на кораба.А и си още в началото и играта се е бъгнала,просто започни отново Намигване
Мнение Пет Окт 08, 2010 4:47 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Re: Проблем при Скадовск   Отговорете с цитат   

Цитат:

Keegan написа:
Цитат:

S.T.A.L.K.E.R. написа:

Хих Very Happy Аи,да не би да има сноркове/химера/някакъв друг вид мутант наблизо? Също можеш да пробваш да влезнеш от горния край на кораба.А и си още в началото и играта се е бъгнала,просто започни отново Намигване

Знам ли, май нямаше наблизо дзверове. Днес пуснах наново игратга и тръгна работата. Ай сиктир! Surprised
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Пет Окт 08, 2010 11:35 pm
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Да не си се опитвал да стреляш по сталкерите ? Аз пък днес се натъкнах на доста странен бъг - реших да вляза в Скадовск от горе, през това време двама излизаха от вътре....и се заклещихме на вратата и няма мърдане. Наложи се да преиграя предния сейф от ВНЗ "Круг". После стана доста интересно, когато сложих отровния газ на кръволосите Very Happy
Мнение Съб Окт 09, 2010 8:10 pm
Keegan
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: Хасково
  Отговорете с цитат   

Цитат:

Sixkiller написа:
Да не си се опитвал да стреляш по сталкерите ? Аз пък днес се натъкнах на доста странен бъг - реших да вляза в Скадовск от горе, през това време двама излизаха от вътре....и се заклещихме на вратата и няма мърдане. Наложи се да преиграя предния сейф от ВНЗ "Круг". После стана доста интересно, когато сложих отровния газ на кръволосите Very Happy

ДОбре дошъл! Дам,доста досаден бъг.Аз примерно като отивам до Скадовск или Янов обикновено изчаквам всички да излязат,защото ако си близо до тях си мислят,че искаш да говориш с тях и почват да се блъскат,блъскат...Това обикновено става сутрин,когато излизат на "лов" Намигване
Мнение Съб Окт 09, 2010 9:03 pm
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Благодаря ! Отдавна посещавам сайта, но чак сега се регистрирах ! Хубав дизайн като за темата, хубава база данни. Много се радвам, че тук има форум за играта сталкер, мисля, че това е един от малкото български форуми. Аз досега съм играл Shadow of Chernobyl и Call of Pripyat - в момента я преигравам за втори път. Един велик шедьовър, който мога да играя винаги. Уникален замисъл, геймплей и една от малкото игри, в които трябва да вкараш замисъл и да играеш. С две думи - просто уникална. Яд ме хвана, че първия път, когато я играех, изпуснах някой детайли, затова сега я преигравам и се стремя да изпълнявам всички куести. Пък и вторият път знаеш къде/какво/кой/кога и как и играта е по-интересна Усмивка)
Мнение Съб Окт 09, 2010 9:45 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Цитат:

Sixkiller написа:
Да не си се опитвал да стреляш по сталкерите ?

Стрелях по едни бандити , но бяха далеч от кораба.
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Пон Окт 11, 2010 3:08 pm

Създайте нова тема Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 4:00 am
  Покажи мнения от преди: