Проблем със сталкер
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
Spirit
Редовен потребител
Редовен потребител

Местожителство: Бургас
Проблем със сталкер   Отговорете с цитат   

Здравейте всички!Зарибих се да играя сталкер и си изтеглих Eraser mod-а,обаче като я инсталирах ми изписва,че иска pagеfile мин.2GB.Добре де,направих такъв и пак не тръгна.Аз имам 512MB на компютъра и други игри си ми вървят добре,но този сталкер не.Ако знае някой как да го оправя този проблем да каже,моля ви,много ми се играе.Благодаря предварително.
P.S.Имах същия проблем и с оригинала,отказах се и я играех на лаптопа,но не с яка графика,за това искам да си оправя проблема с този pagefile.
Мнение Вто Яну 25, 2011 10:20 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Отговорете с цитат   

Пич, не се обиждай, ама с тия мършави 512MB си за никъде. Твърде са малко за каквото и да е било... Shocked

АКО ГЕРОИТЕ ИМАХА ВРЕМЕ ДА МИСЛЯТ, НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕРОИЗЪМ !!!
Мнение Вто Яну 25, 2011 5:44 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Име
Spirit
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Да,прав си,за това днеска си купих рам и почнах да я играя.Още ме е страх като вляза в x16 Very Happy .

Последната промяна е направена от Spirit на Сря Яну 26, 2011 12:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Мнение Вто Яну 25, 2011 9:06 pm
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Отговорете с цитат   

Laughing
И аз бях така... Усмивка. Сприаш sound-a и си подсвирквай... много по лесно става. Усмивка

Мнение Вто Яну 25, 2011 9:44 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Въй как съм подскачал от стола и съм се губил в тия лаботатории Surprised Very Happy
Няма да е зле ,автора да увеличи виртуалната памет( page memory, swap file- то едно и също) : минимално на 2048,а максимално на 4096 мегабайта, примерно. И имай впредвит, че това ти взима дирекно от харддиска. Отделно, играта за съжаление не е оптмизирана. Аз на мойто скромно Acer-че със следните параметри:

CPU: AMD Athlon 64 x2 ql-65 2,1 ghz
VC: Ati Mobility HD4570 ,512 vram
RAM: 4 GB.

Единствено на DirectX8 с маскимални настройки я играя почти добре, но на някои места кадрите спадат, понякога(да бе ,даже много често) забива за по 1 секунда, което ме дразни де, но това пък АТМОСФЕРАТА ме кара да забравя за бъговете и прочие. Както пише в едно списание : Играта е "Нешлифован диамант" Surprised За Call of Pripyat същата работа,върви криво добре,ама влеза ли на Скадовск става кошмар-10-15 кадъра, та и по-малко Surprised Ай сиктир бе! Малко ме хваща яд, че съм се изхвърлил за CS & COP . Айде спирам с критиките.

П.П. Играл съм Crysis на Directx10 на средни настройки и леки забивания(но понасящи се) и FarCry2 на DX9 на почти всички настройки на макс.( като спреш сенките,кадрите се дигат драстично). Ай правете си изводите . Този път наистина спирам. Very Happy
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Сря Яну 26, 2011 12:09 am
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Отговорете с цитат   

Аз пък моя комп го цедя на макс... Играл съм Fallout 3, FarCry 2, CoP (за 3-4 часа) и подобни игрички, на макс, без да ми сече... само SoC много ми сече на места, където има много народ, ама е поносимо...

CPU: Intel Pentium 3.4 Ghz (клокнъл съм го на 3.9 Ghz)
GPU: GALAXY Nvidia 9600GT; 512 vram
RAM: 4GB - 800

Компа ми е от 2006 и има само 2 игри които не са ми тръгнали до сега: Assassin's Creed 1 (по ирония на сътбата 2рата част ми тръгна ... Very Happy) и CoD Black Ops... :@

Мнение Сря Яну 26, 2011 8:48 am
Spirit
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Не се дразни за Black Ops,нищо не си пропуснал MW2 е по-яка.Един приятел си купи и двете,само мултито на black ops е малко по-аткрактивно...А до графиката,честно казано Crysis и S.T.A.L.K.E.R-особено нея,по-добра не съм виждал.По завладяваща,стряскаща,забъркана и интересна игра не съм играл.Някои я сравняват със Silent Hill,ама тва си е лично мнение.Малко Off Topic-вчера в Пулсар видях Call of Pripyat Special Edition за 39 лева-заслужава ли си и може ли примерно с някой мой приятел да сме 1 отбор и да минаваме мисии и да се разхождаме из Зоната?
Мнение Сря Яну 26, 2011 12:21 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Цитат:

Spirit написа:
Малко Off Topic-вчера в Пулсар видях Call of Pripyat Special Edition за 39 лева-заслужава ли си и може ли примерно с някой мой приятел да сме 1 отбор и да минаваме мисии и да се разхождаме из Зоната?

Аз си взех на времето Special Edition за 69 лева . Не може да се шматкате из зоната, единствено на картите за мултиплеър, ама те са малки де. Специалното на тоя Edition е ,че имаш оригинален аудио диск (саундтрака от играта), четири-пет малки плакатчета и една карта на зоната(същата която се показва,като натиснеш "М" в играта. Усмивка Но най-вече, че имаш CD-KEY да играеш мулти Усмивка Иначе би било много хубаво да се играе кооперативно, като на Serious SAM. Усмивка

П.П. CD-Key-я с скрит под аудио диска. Very Happy А книжката с опътването е цветна, за справка на ClearSky е с картинки от преди ерата на цветната фотография. Very Happy

L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Сря Яну 26, 2011 2:16 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Цитат:

GEGATA написа:
Аз пък моя комп го цедя на макс... Играл съм Fallout 3, FarCry 2, CoP (за 3-4 часа) и подобни игрички, на макс, без да ми сече... само SoC много ми сече на места, където има много народ, ама е поносимо...

CPU: Intel Pentium 3.4 Ghz (клокнъл съм го на 3.9 Ghz)
GPU: GALAXY Nvidia 9600GT; 512 vram
RAM: 4GB - 800

Интересно,ако му бацна и аз едно XP, дали ще вървят СТАЛКЕРИТЕ-по-добре? Щот 7-цата с тия Аеро ефекти яде като змей от графичната памет. Shocked
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Сря Яну 26, 2011 2:26 pm
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Отговорете с цитат   

Ми и аз съм мрекалния за 7ца, но няма да минавам на нея, докато не стане наложително (демек докато спрат да правят игри за нея...). Просто няма смистъл да си на 7цата...

Мнение Сря Яну 26, 2011 4:05 pm
Spirit
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Хей имали ли сте такъв проблем с играта-когато стреляте или погледнете надолу да ви изчезва картата?Не съм слагал пач,но 10005 неще да се инсталира,някакви идеи?Мерси предварително
Мнение Сря Яну 26, 2011 5:34 pm
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Отговорете с цитат   

За Call Of Pripyat ли говорим ?

Мнение Сря Яну 26, 2011 6:52 pm

Създайте нова тема Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 3:28 am
  Покажи мнения от преди: