|
shraik
Редовен потребител
|
Явно няма фенове на сталкер тука
|
Вто Яну 03, 2012 11:21 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Дайте да бъдем реалисти. Това тук е всичко друго но не и сталкер. По скоро бих го нарекъл жалко подобие на смесица от Far cry 2 и Crysis. Всичко което е правило сталкер, в този мод го няма. Нито оръжията, нито ефектите, нито атмосферата... НИЩО не е останало. И не сравнавайте сталкера с Far Cry или Crysis. Тези игри са коренно различни и място за сравнение или смесица между тях няма. Това е което имам да кажа.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Сря Яну 04, 2012 12:32 am
|
|
|
shraik
Редовен потребител
|
Все пак е направено доста интересно. Във финала ако е игроваема без всичките тези бъгове ще е доста добър мод
|
Сря Яну 04, 2012 11:02 am
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Хвърлен е труд, да определено. Но лично на мен ми прилича на опит да "облекат нещо" в основата на Сталкер, а това не е особено лесна задача. Още повече, че за да се хареса трябва да надминат оригинала, а това не го забелязах в тази игра. Поне по мое мнение.
Сря Яну 04, 2012 7:27 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Фенове на сталкер много,фенове на имитации на сталкер-никакви Сериозно,това даже не прилича на сталкер! Опитали са се да наподобят някаква атмосфера,но не става с блата,изоставени камиончета и гаден сепия/синкав филтър.А и Cryengine-a направо ти избожда очите! Защо всички си мислят,че сталкер ще изглежда добре с мазните текстури и motion blur-a на Cryengine не знам.Изчакайте Lost Alpha
_________________ Radda-Radda...
|
Вто Яну 10, 2012 6:11 pm
|
|
|
shraik
Редовен потребител
|
Lost alpha вече колко време го правят 2-3 години вече.
Нещо ново пза излизането му знаели се?
|
Сря Яну 11, 2012 11:25 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 3:55 am
|