П О З Д Р АВ Л Е Н И Я !
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Предложения и критики

Автор Съобщение
razved4ik
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: България, Стара Загора
П О З Д Р АВ Л Е Н И Я !   Отговорете с цитат   

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА САЙТА, ЧЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА!
БРАВО СЪНИ!
НА ФОНА НА ТАЗИ КРИЗА, Е ЦЯЛО ЩАСТИЕ, ЧЕ НАМИРАШ СИЛИ ДА ПОДДЪРЖАШ ТОЗИ САЙТ!!!

С УВАЖЕНИE,
КОМПАНИЯ ДИДЖЕЙМЮЗИК - СТАРА ЗАГОРА
www.djmusic.dir.bg
Мнение Чет Яну 21, 2010 8:36 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

Усмивка Благодаря приятелю. Аз от този проект нямам намерение да се отказвам. В момента както ти самият занаеш времето не достига за нищо, и именно по тази причина не се вижда и някакво конкретно развитие и по сайта, но това е само временно.

Мнение Съб Яну 23, 2010 9:38 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
vronfundel
Абониран потребител
Абониран потребител

Отговорете с цитат   

Още не съм поздравил хората създали този сайт.
Поздравления за сайта , много необходим е и в това глобално информационо затъмнение.
Браво OK

А сега малко критика Усмивка

Според мен липсва документалната страна на самата авария - факти,дати,числа,хора,имена.
А дори да ги има е трудно да ги намери човек ТОВА Е МОЕ ЛИЧнО МНЕНИЕ
Според мен разделите са доста общи - имам предвид като информация за самата авария.Информацията се примесва с много други матеряли и се губи нишката.
Пак повтарям това е мое лично мнение и не ангажирам никой с него.
Мнение Сря Апр 21, 2010 9:51 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Благодаря за похвалите, но също така и за критиките. Намигване Все пак благодарение на тях ще се постарая да направя страницата по-пълна и максимално завършена.
Колкото до подобни материали, да така е имаше идеи, но предвид липсата на време като главен фактор си казва думата. Като цяло систематизирането и подреждането на страницата все още се води по системата, по която се правеше от създаването на страницата през 2005 г. От тогава архива, с който разполага сайта (като в това число не включвам огледалните копия) като снимки, видео и други материали наброява над 30 GB и те са изцяло на нашия сървър. Като цяло след промяната на платформата на сайта все още не са върнати част от тези материали на основната страница, но това ще стане максимално скоро. Независимо от това както не веднъж съм писал страницата е отворена за автори, който имат желание да се изявят с материал по темата. Усмивка
Малко разтегнах мнението и едва сега ще напиша това, което мислех в началото. Та за хронология и действащи лица имаше идея да, но така и не беше подготвено понеже това предвид спорните данни от различните източници се оказа не особено лека задача.

Мнение Чет Апр 22, 2010 12:53 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Keegan
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: Хасково
  Отговорете с цитат   

Сериозно,това е единствения сайт за който съм се притеснявал и се притеснявам да не сдаде багажа! Браво на Съни,че успява да го поддържа и,че има намерение да го развива!Ние ще помагаме с каквото можем! Embarassed
Мнение Съб Апр 24, 2010 7:06 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Усмивка Благодаря най-сърдечно Keegan

Мнение Съб Апр 24, 2010 7:32 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Поздравления и от мен,Съни! Усмивка Давай в същия дух !
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Съб Апр 24, 2010 7:46 pm
Spirit
Редовен потребител
Редовен потребител

Местожителство: Бургас
  Отговорете с цитат   

Сайтът е прекрасен!Поздравления към Админа и модераторите за добре свършената работа!Продължавайте в същия дух!От това което прегледах,макар и за кратко време(и преди съм влизал в сайта,четял с часове интересните теми) съм очарован от обема информация и материали,които сте събрали.Новият дизайн допълва цялостният вид на сайта,много е хубав.
Мнение Нед Апр 25, 2010 3:02 pm
Ghost
Редовен потребител
Редовен потребител

Местожителство: Припят
  Отговорете с цитат   

Сайта наистина е пълен с много полезна и ценна информация. Наистина се радвам, че има хора, на които наистина им пука за трагедията, за жертвите и за децата с несполучливи съдби. Огромна благодарност, към създателите на този сайт и също така към всеки помогнал с информация, тема, видео или нещо друго по тази тема. Страхотни сте и най-важното, не сте загубили човешкото в себе си. Усмивка
Мнение Чет Яну 05, 2012 2:22 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Име
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Сайтът е страхотен, радвам се, че няма разни реклами и флаш дрънкулки, благодарение на което, самият сайт зарежда адски бързо. Дори и със слаби машини няма проблем.
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Нед Фев 12, 2012 12:49 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Цитат:

S.T.A.L.K.E.R. написа:
Сайтът е страхотен, радвам се, че няма разни реклами и флаш дрънкулки, благодарение на което, самият сайт зарежда адски бързо. Дори и със слаби машини няма проблем.

Благодаря за високата оценка. Усмивка Такава беше и идеята от самото начало: страница без реклами.

Мнение Нед Фев 12, 2012 1:36 pm

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 11, 2024 12:45 pm
  Покажи мнения от преди: