razved4ik
Ранг - Киев
Местожителство: България, Стара Загора
|
П О З Д Р АВ Л Е Н И Я !
|
|
|
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА САЙТА, ЧЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА!
БРАВО СЪНИ!
НА ФОНА НА ТАЗИ КРИЗА, Е ЦЯЛО ЩАСТИЕ, ЧЕ НАМИРАШ СИЛИ ДА ПОДДЪРЖАШ ТОЗИ САЙТ!!!
С УВАЖЕНИE,
КОМПАНИЯ ДИДЖЕЙМЮЗИК - СТАРА ЗАГОРА
www.djmusic.dir.bg
_________________ ТРЯБВА ДА ПОМНИМ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСНЕМ ВТОРИ ЧЕРНОБИЛ!!!
|
Чет Яну 21, 2010 8:36 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Благодаря приятелю. Аз от този проект нямам намерение да се отказвам. В момента както ти самият занаеш времето не достига за нищо, и именно по тази причина не се вижда и някакво конкретно развитие и по сайта, но това е само временно.
Съб Яну 23, 2010 9:38 am
|
|
|
vronfundel
Абониран потребител
|
Още не съм поздравил хората създали този сайт.
Поздравления за сайта , много необходим е и в това глобално информационо затъмнение.
Браво
А сега малко критика
Според мен липсва документалната страна на самата авария - факти,дати,числа,хора,имена.
А дори да ги има е трудно да ги намери човек ТОВА Е МОЕ ЛИЧнО МНЕНИЕ
Според мен разделите са доста общи - имам предвид като информация за самата авария.Информацията се примесва с много други матеряли и се губи нишката.
Пак повтарям това е мое лично мнение и не ангажирам никой с него.
|
Сря Апр 21, 2010 9:51 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
|
|
|
Благодаря за похвалите, но също така и за критиките. Все пак благодарение на тях ще се постарая да направя страницата по-пълна и максимално завършена.
Колкото до подобни материали, да така е имаше идеи, но предвид липсата на време като главен фактор си казва думата. Като цяло систематизирането и подреждането на страницата все още се води по системата, по която се правеше от създаването на страницата през 2005 г. От тогава архива, с който разполага сайта (като в това число не включвам огледалните копия) като снимки, видео и други материали наброява над 30 GB и те са изцяло на нашия сървър. Като цяло след промяната на платформата на сайта все още не са върнати част от тези материали на основната страница, но това ще стане максимално скоро. Независимо от това както не веднъж съм писал страницата е отворена за автори, който имат желание да се изявят с материал по темата.
Малко разтегнах мнението и едва сега ще напиша това, което мислех в началото. Та за хронология и действащи лица имаше идея да, но така и не беше подготвено понеже това предвид спорните данни от различните източници се оказа не особено лека задача.
Чет Апр 22, 2010 12:53 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Сериозно,това е единствения сайт за който съм се притеснявал и се притеснявам да не сдаде багажа! Браво на Съни,че успява да го поддържа и,че има намерение да го развива!Ние ще помагаме с каквото можем!
_________________ Radda-Radda...
|
Съб Апр 24, 2010 7:06 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Благодаря най-сърдечно Keegan
Съб Апр 24, 2010 7:32 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Поздравления и от мен,Съни! Давай в същия дух !
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Апр 24, 2010 7:46 pm
|
|
|
Spirit
Редовен потребител
Местожителство: Бургас
|
Сайтът е прекрасен!Поздравления към Админа и модераторите за добре свършената работа!Продължавайте в същия дух!От това което прегледах,макар и за кратко време(и преди съм влизал в сайта,четял с часове интересните теми) съм очарован от обема информация и материали,които сте събрали.Новият дизайн допълва цялостният вид на сайта,много е хубав.
|
Нед Апр 25, 2010 3:02 pm
|
|
|
Ghost
Редовен потребител
Местожителство: Припят
|
Сайта наистина е пълен с много полезна и ценна информация. Наистина се радвам, че има хора, на които наистина им пука за трагедията, за жертвите и за децата с несполучливи съдби. Огромна благодарност, към създателите на този сайт и също така към всеки помогнал с информация, тема, видео или нещо друго по тази тема. Страхотни сте и най-важното, не сте загубили човешкото в себе си.
_________________ Зов Припяти
|
Чет Яну 05, 2012 2:22 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Сайтът е страхотен, радвам се, че няма разни реклами и флаш дрънкулки, благодарение на което, самият сайт зарежда адски бързо. Дори и със слаби машини няма проблем.
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Нед Фев 12, 2012 12:49 pm
|
|
|