|
shraik
Редовен потребител
|
S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl - въпрос за куест
|
|
|
За кой ли път играя тази игра и въпросния куест съм го минавал на късмет. Става въпрос да открия орйжието на омотника от дълг, които си го е бил изгубил в тъмната долина в някакъв окоп. Този път се реших веднага да го издиря след като получих мисията. В тъмната долина съм, но там го няма. Чета из разни форуми, че е в някой бандит в подземията на Агропром(даже и аз май там съм го намирал), но го няма.
Някои казват, че това бъг с тази мисия.
Някакви предположения?
|
Нед Апр 22, 2012 1:23 pm
|
|
|
shraik
Редовен потребител
|
Да, на един пиян дутец. Неможах да мина мисията.
|
Нед Апр 22, 2012 8:11 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
Ааа, това е друга мисия... аз мислех, че говориш за hunter-a.... сещам се за кого говориш, но му забрайх името.
Тия дни ще преиграя играта и ще ти кажа !
Нед Апр 22, 2012 9:11 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Момчета, имам въпрос. Наскоро се хванах да преминавам наново Сянката. Стигнал съм в Янтар, където трябва да ескортирам проф. Круглов. Търсих навсякъде, но не получих отговор.
Ето за кой момент точно говоря: http://guides.gamepressure.com/stalker/guide.asp?ID=2646 стигнал съм точно до точка 1.
Какво обаче се получава? Излизаме с Круглов от тръбата /тунела/, убивам зомбитата, обаче изведнъж се появява една интересна сцена. След което се събуждам в автобуса, а Круглов стои на средата на автобуса по такъв начин, че да не мога да изляза. Чаках няколко минути - нищо не стана. Затова заредих стария сейф и по някакъв начин успях да се измъкна от автобуса, но нищо не става после - виждам, че въздухът е "нажежен" /ако мога така да го кажа/, има излъчване на ПСИ-емисия и Круглов не мърда. Чаках доста - сигурно над 30-40 минути в игра, въртя се на едно място и нищо не се случва. А би трябвало Круглов да припадне... идеи имате ли как да се справя с това?
|
Вто Май 15, 2012 9:17 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Моля пишете в темата S.T.A.L.K.E.R. дискусия. Тя е за това.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Чет Май 17, 2012 4:54 pm
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 12:05 pm
|
|
|