Нормално ли е това?
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
TiratroN
Добре дошъл
Добре дошъл

Нормално ли е това?   Отговорете с цитат   

Здравейте!
Имам няколко въпроса относно играта S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Въпреки че ще вкарам няколко въпроса , се надявам някой да ми разясни нещата.

1. Докато ходя по поляните от време на време се чува някакъв глас, но само за десета от секундата и после спира. Нещо като "хъ..." и толкова. И това се повтаря но само като кратки възгласи "хъ" "мъ". Ходих в настройките и зададох величината на звуците от 16 на 32 , понеже си мисля че се стига лимит от едновременните звуци. И все пак тия хъкания си продължават.

2.За видео картината няма да ви тормозя само ще кажа че съм със ATI HD 5770 и когато във файла с настройките вдигна всички видео корекции на максимум, картината става яка , но на моменти увяхвам на 5 FPS , а видеокартата работи на 96%. Тази игра е от преди години , а картата я купих по миналата година за 330 лв. Въпреки това не може да се каже че това е картата за тая игра Усмивка Интересно.

3.Gameplay.
Получавам мисия да отразя атаките на нападащите. И почва пуцалката до парка с камионите. По едно време ми казва - готова мисията отивай за наградата. Е добре ама все още идват врагове. И аз трябва да оставя всички да мрат ли? Пуцам с тях, пуцам ама те прииждат още и още. И какво да правя?

4.Върнах се за наградата и си карам нататък по задачките. Налага ми се да мина отново до Сидорович да ми даде пари за опашката от псевдокуче и после викам да ходя нататък по следващата си мисия. Минавам отново през лагера и ...айде пак задача "отбий атаката". Е вече я отбих , колко пъти да го правя? Отбивам я и пак казва "върни се за награда" . Че и дни ми дава. Ами аз нямам време да се връщам пак , а то ще ми я пише "провалена " мисия ако не го направя.
Това нормално ли е ?
Мнение Сря Фев 27, 2013 9:31 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Reiko
Модератор
Модератор

Местожителство: Plovdiv
  Отговорете с цитат   

Моля пишете в съответната тема, "дискусия"
Мнение Сря Фев 27, 2013 9:28 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Създайте нова тема Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 3:34 am
  Покажи мнения от преди: