Врътнах Clear Sky - егати кратката се оказа
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
Врътнах Clear Sky - егати кратката се оказа   Отговорете с цитат   

Surprised Направо съм изненадан. Факт е, че я играх на easy заради гранатите. Факт е, че не играх страничните куестове(които мисля не бяха толкоз много). Играта я превъртях за около 10 часа. Това ми беше 4-5 опит, тъй като предишните пъти я нямах аптечки, я нямах кинти(имах проблем с аномалиите и съответно артефактите). Другия проблем беше, че като стигна при военните и тяхната картешница, все беше тъмно... Very Happy А на тъмно много не ми се играе. Нищо не видим Surprised. Та разгеле тоя път насъбрах бая медички и при военните беше светло, та там изпразник дисагите, ръж напред, прескочих падналото дърво и плътно в ляво, докато не се обади Сидорович. Странното беше, че когато бях в блатата, играта ми накъсваше, а веднага щом стигнах военния блокпост, нямах проблеми от такова естество. След дълга битка при моста за Лиманск, той падна и влязох в градчето. Гледал съм трейлът, как сравняват играта с реалните обекти, ще кажа само УАУ. Направо уникално, а и кютека беше здрав. Битката при високия строеж също беше добра. При всеки обит враг се криех зад бетонната стена и цъках Quick save. Confused Иначе през повечето време ми се показваха, че аз не смеем да влезем вътре, че нищо се не види. Един пич даже беше слязъл долу и се опита да ме смъкне странично(което аз не очаквах). Гадът отнесе един хедшот с калашника. Разбира се имаше и дъжд от гранати, 3-4 наведнъж и ме отнесоха като бръмбър - сламка. Нивото в подземията никак не харесаха. Освен пустия хеликоптер, който свалих почти веднага, оръжията започнаха да засичат доста често, а не бяха много изпотрошени. Дразнещо, даже инзервящо. Жилетката изпочупена на макс, оръжията изпочупени, лепенки нула, само аптечки. Абе пълен купон. Последното ниво, около ЧАЕЗ беше майтап. Трябваше да смъкна Стрелок с Гаус пушката. Е, първия път замалко да го смъкна и тръгнах да го довърша, но се започна кютек от близка дистанция. Тоя избяга и последва Quick Load. След зареждането на сейфа, пускам оптиката и търсиям човечеца с каската за PSY защита. Гледам на ляво, гледам на дясно, нема го. Викам "бре къде е тоя?" Последва отново един сърч и кво да видя. Тоя седи на едно ниво по-надолу и не мърда. Запонах да го стрелям, тоя не мърда(явно бъг). Потрих мазно рачички и го довърших. Изгледах филмчето накрая и нещата се навързаха със сянката. Жалко, че няма да има други част на тази игра. Sad
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Чет Фев 21, 2013 6:52 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ozzzman
Добре дошъл
Добре дошъл

Отговорете с цитат   

За Clear Sky мога да кажа, че освен екшън елемента нищо хубаво няма в нея. Неслучайно и руснаците казват, че тази част е най-зле от трите. Но и тя си има интересни неща. Гледам, че Лиманск ти е направил впечатление Усмивка В тази връзка да те питам намери ли тайната стая в Лиманск? Ето я: http://www.youtube.com/watch?v=PyrjrdvwRkI
А ако ти е още по-интересно това е оригиналната стая Усмивка http://www.youtube.com/watch?v=jWSxev7eJvs от 1.15 нататък
Предполагам, че GSC когато са проектирали тайната стая в Лиманск са гледали от филма "Гостья из будущего".
Препоръчвам ти и страничните куестове, те правят играта по-добра.
Хайде успех!
Мнение Чет Фев 21, 2013 9:14 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Хах, аз артефакти не видях, камо ли тайна стая Very Happy Иначе всичко тръгна от този клип: http://www.youtube.com/watch?v=9VIL3rd5p_k Само да беше по-дълга играта Sad
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Пет Фев 22, 2013 10:45 pm
Ozzzman
Добре дошъл
Добре дошъл

Отговорете с цитат   

Дерзай приятелю, дерзай. Красотата на тази игра е във всичко, което те заобикаля - обстановка, хора, мутанти, артефакти, куестове - всичко. Неслучайно от 2007 само това играя - трите части плюс безброй модификации. Това е най-яката игра за всички времена. Ако искаш да намериш красота в играта винаги може да я намерищ Усмивка
Мнение Съб Фев 23, 2013 12:42 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Цитат:

Ozzzman написа:
Дерзай приятелю, дерзай. Красотата на тази игра е във всичко, което те заобикаля - обстановка, хора, мутанти, артефакти, куестове - всичко. Неслучайно от 2007 само това играя - трите части плюс безброй модификации. Това е най-яката игра за всички времена. Ако искаш да намериш красота в играта винаги може да я намерищ Усмивка

За атмосфертата и музиката няма спор - уникални са. Дразни ме, че не оптимизирана. А малоумните куестовете от типа иди там, утепай ония, или намери те тоя артефакт, не мерси. Като цяло, картата беше малка, както при Call of Pripyat.
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Нед Фев 24, 2013 8:57 pm
Ozzzman
Добре дошъл
Добре дошъл

Отговорете с цитат   

В такъв случай ти препоръчвам да играеш "Народная солянка", "Тайные тропы-2", трилогията "Апокалипсис" и "Возвращение Шрама". Това към момента са най-добрите модификации на сталкера. Има, разбира се и други, но тези са номер едно. Така, че ако не си ги играл, просто недей да мислиш, а ги започвай веднага Усмивка За "Солянката" ти гарантирам едно пет-шест месеца игра, по-малко е просто невъзможно да се премине цялата игра Усмивка хайде пак успех Very Happy
Мнение Пон Фев 25, 2013 5:20 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Мерси, но избягвам модовете, защото са бъгави. Стигнеш доста напред и нещо се бъгва мода и край, язък за загубеното време. Сега сложих CoP за 3-ти път.
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Пон Фев 25, 2013 11:51 pm
Reiko
Модератор
Модератор

Местожителство: Plovdiv
  Отговорете с цитат   

Хора моля ви, пишете в съответната тема.
Мнение Сря Фев 27, 2013 9:35 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Създайте нова тема Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 4:15 am
  Покажи мнения от преди: