Ето как още една година е на път да премине. 25 април е започнал като един обичаен ден за всички хора с техните ежедневни занимания, радости и проблеми. В един град наречен Припят. Никой не е подозира или дори помислял какво ще се случи само след броени часове и как то ще преобърне техният живот и световната история.
Часове ни делят от момента на най-голямата ядрена авария, която светът помни.
Нека за пореден път си припомним героичните жертви и да почетем загиналите. Хората, който жертваха собствения си живот за да спасят милиони други.
Поклон пред паметта им. Аз помня!
Както на всяка годишнина и тази се обръщам към вас за помощ в проследяването къде в медиите ще отбележат годишнината от трагедията. Нека всеки, който попадне на някакъв материал по темата да го пусне тук. Предварително благодаря на всички отзовали се.
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
С напредването на времето хората все по-бързо и повече забравят за това. Днес например аз срещнах 30 секунден репортаж по телевизията и това беше. В другите медии пък бяха наблегнали повече на политическата и "зелена" пропаганда. Просто ден след ден се разочаровам все повече и повече от хората...
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
Напълно съм съгласен с теб. Днес регулярно преглеждах медиите и останах крайно разочарован. Съгласно стандартната практика намерих повече резултати из чуждите медии.