|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Новините от 2018 г.
|
|
|
С радост мога вече официално да обявя, че сайта се движи към доста сериозни промени. Иначе казано към новата версия 3. Предвид, че екипа значително намаля последните години предвидените промени бяха отложени във времето. Също така плануваните промени няма да се появят като цяло завършена версия, а ще бъдат добавяни на части пак по причина, че само аз ще ги довършвам.
Първото важно нещо, че сайта се сдоби със собствено лого, което беше обмисляно и променяно сума пъти през последните години.
Като първа стъпка ще бъде добавен изцяло подновена и прехвърлена на по-съвременна платформа основния сайт и неговите секции ще бъдат изцяло пренаписани.
За сега не мисля да издавам повече неща от кухнята за да запазя част от хубавите надявам се изненади.
Очаквайте включване с още подробности.
Последната промяна е направена от Sunny на Пет Май 04, 2018 8:03 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
|
Нед Фев 25, 2018 3:39 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Страхотно! Мноого ме радва, това, че сайтът се развива и не е занемарен. Поздрави, на всички помогнали за промяната!
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Чет Май 03, 2018 7:54 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
|
|
|
Както обещах ще копирам малко по-подробни детайли за ъпдета от друга тема:
Цитат:
Както обещах на 32 годишнината след известно забавяне официално първата стъпка за новата страница е направена. Старата страница, която ни служи така вярно толкова години вече имаше нужда да бъде архивирана и подновена от нещо по-бързо и по-модерно. Заедно с това още преди няколко дни започнах трансфериране на от http на https. С навлизането на мобилните устройства страницата ставаше все по-трудна за използване от желаещите, което се променя изцяло с новата страница (За момента само основната страница. Ще обясня по-късно в какъв етап ще бъде обновен и модернизиран форума.).
Предполагам се досещате това ще е само началото.
Ще изброя още няколко неща, който планувам да се променят в близко бъдеще. В процес е обновяване на екипа със свежа кръв. Основния видео, аудио архив ще бъде качен с възможност за гледане online и вече при желание ще е достъпна и опция за сваляне на файла локално. В много близък срок ще обявя официалния Patreon на страницата. В него всеки имащ желание да подпомогне финансово проекта ще е добре дошъл. Ще има различни нива, който ще бъдат заложени и всяко ниво ще показва и добавя още плюсове към персоналния профил на потребителя. През всички години до мента всички разходи по проекта бяха покривани с общо усилия на екипа. Никога не съм искал да се слагат каквито и да било реклами на страницата (Изключвам реклами от 3-ти страни, чиито услуги се ползват, например за хостване на видео архива.). С тази цел избрах този метод за набиране на средства. Средствата ще бъдат насочени преди всичко за покриване на разходите по хостинг, домейн и хардуерни промени и поправки.
С гордост мога да кажа, че страницата разполага със собствено лого. Ще видя в кой момент при наличие на желаещи ще има опция да поръчка на тениски и производни. В тази насока съм отворен за предложения и препоръки.
Мисля да спра до тук за момента. Искам да благодаря на всички помогнали процеса по миграция, обновяване и всички пряко замесени в бъдещите промени. Също така искам да благодаря на всички ВАС потребителите на сайта. Без вашия интерес и помощ този проект щеше отдавна да е минало. Сърдечно благодаря.
Накрая, но не на последно място искам да благодаря на всички приятели от екипа за безкрайната помощ и подкрепа. Да Reiko теб и Dikson имам предвид.
Пет Май 04, 2018 8:06 pm
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Съб Окт 12, 2024 5:13 am
|
|
|