|
За и Против АЕЦ "Беляне"
|
За
|
|
92%
|
[ 12 ]
|
Против
|
|
0%
|
[ 0 ]
|
Не знам
|
|
7%
|
[ 1 ]
|
|
Общо гласове : 13
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
За и Против АЕЦ "Белене"
|
|
|
Какво е мнението Ви
Подкрепяте ли проекта за АЕЦ "Белене"
Последната промяна е направена от Sunny на Вто Юли 08, 2008 11:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
|
Пет Май 11, 2007 6:42 am
|
|
|
hrisi_plamenova
Редовен потребител
|
Да-не искам зависимост от никого , а май след като Европа ни принуди да свием перките на Козлодуй това ще стане.
Съб Май 12, 2007 9:08 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
На мен така и не ми стана ясно защо се стигна до там. че да спират реактори от напълно функционална и безопасна централа (И този факт беше потвърден от много експерти в тази област.). Всичко по мое мнение се свежда до защита на чужди бизнес интереси.
Аз съм твърдо ЗА АЕЦ "Белене".
Последната промяна е направена от Sunny на Вто Юли 08, 2008 11:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
|
Сря Май 23, 2007 6:31 am
|
|
|
hrisi_plamenova
Редовен потребител
|
Наистина е трудно да се намерят материали-съвременници.........обещаха ми нещо, но трябва да го сканирам и да го пусна тогава.
Чет Юни 14, 2007 9:54 pm
|
|
|
strelok
Нов потребител
|
Аз сам ЗА също но според мене трябва да пуснат Козлодуй пак
|
Нед Яну 27, 2008 10:50 am
|
|
|
Sunny
Dictador
|
България защитава чужди интереси ... Така излиза накрая май
Вто Яну 29, 2008 3:09 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Re: За и Против АЕЦ "Беляне"
|
|
|
Аз не мога да разбера за кво някои българи протестират срещу Белене. Като им се седи на студено и тъмно не съм ги спрял ама за кво после ние да патим. Тръгнали са да ми излизат с плакати на които пише " Не забравяи Чернобил". В тоя сват има хиляди АЕЦ-ове и само в чернобил е станала белята. Атномната енергетика е една от наи-безопасните и наи екологично чистите (без да борим Чернобил) ТВЪРДО ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ СЪМ !
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Сря Фев 13, 2008 11:28 pm
|
|
|
hrisi_plamenova
Редовен потребител
|
Доколтото знам станалото в Чернобил е технически невъзможно да стане в някоя съвременна централа. Това не означава, че можем да си имаме проблеми, но въпроса е в оптималната сигурност, а не в това да нямаме централа.
Нед Фев 17, 2008 12:13 am
|
|
|
bingalino
Нов потребител
Местожителство: Плевен
|
За АЕЦ Белене съм,защото ще се отворят много раб.места за наши доста добри специалисти.А и здравеите не знам много за Чернобил но много искам да науча повечко нещица и се радвам че намерих този саит,защото научих доста работи.
_________________ помнете грешките и не ги повтаряите
|
Чет Фев 21, 2008 11:10 pm
|
|
|
Antonii
Абониран потребител
Местожителство: Перник-Козлодуй и обратно
|
Здравейте, пиша от гледната точка на човек който се занимава с атомна енергетика.
Голяма част от вас са прави, че такава тежка трагедия като Чернобилската в съвременните АЕЦ е много малко вероятна. Причините са много.
Първо типа на реакторите е различен.
Второ влиянето на човешкия фактор е сведен до минимум.
Тъй като съм запознат с работата на операторите на реактор и мога да ви кажа, че дори някаква умишлена неадекватна намеса на оператора неможе да доведе до тежки последствия върху самият реактор. По-вероятно е самият злодеятел да получи тежка телесна повреда от колегите си отолкото да настъпи някакво тежко събитие за реактора.
Трето системите за защита се развиват непрекъснато. И дори съществуват системи които са в състояние да съберат разтопената АЗ(активна зона). А това е най-тежката авария в една АЕЦ.
|
Вто Мар 25, 2008 11:17 pm
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Нед Окт 13, 2024 6:56 pm
|
|
|