Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
|
|
|
Здравейте.
Значи за екскурзията...Мой познат наскоро ходи до там (късметлия... ),като самата екскурзия беше организирана от модераторите и екипа на www.pripyat.com.Някой по-нагоре беше казал,че не може да се ходи там...Може,а и аз какво ти е да отидеш до мястото на Трагедията,ако не посетиш Припят?И до Саркофага може също да се отиде,не много близо,но достатъчно близо,че да можеш да го снимаш без zoom Самата екскурзия за 2 дневен престой e $250 долара (става въпрос за самолетен билет от USA до там),+ $90 долара на вечер в хотела в Чернобил,храната и другите разходи са си от теб Значи,ако понамалим малко пътните и вместо самолет се качим на влак(експресен) и откакто вече не искат визи,мисля,че няма причина да не се съберем и да отидем да посетим това местенце Опастност няма кой знае каква,ако знаеш къде ходиш и къде да не бараш Също не се изисква и специално облекло,само дрехи,който после трябва да изхвърлиш Също е забранено и изнасянето на каквото и да е от Зоната(аз ще се пробвам,за вас не знам ) Ето ви и малко снимки от самото приключение http://www.firesuite.com/
P.S.:Също искам да добавя,че в Зоната няма постоянно живущи хора,с изключение на няколко старци и животни Проверете на www.pripyat.com,има доста интересни филмчета,който само ще разпалят любопитството ви
|
Сря Юли 02, 2008 8:37 am
|
|
|
razved4ik
Ранг - Киев
Местожителство: България, Стара Загора
|
СЪГЛАСЕН !
|
|
|
Напълно съм съгласен да организираме такава екскурзия!
Лично аз имам от 2,5 години желание да посетя Припят,но...
Необходимо е само да се запишем в някоя от следващите дати за екскурзия до Припят, хващаме влака за Киев и готово.
Аз мога да проверя каква е цената на билета за влак.
Стига само да се организираме и разберем ")
_________________ ТРЯБВА ДА ПОМНИМ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСНЕМ ВТОРИ ЧЕРНОБИЛ!!!
|
Сря Юли 02, 2008 12:08 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Въпрос. Става ли за непълнолетни защото аз съм на 16 и ще съм много благодарен ако някои успее да ме уреди.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Сря Юли 02, 2008 3:39 pm
|
|
|
razved4ik
Ранг - Киев
|
НЕ! :(
|
|
|
За съжаление приятелю, такава екскурзия НЕ Е ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ!
Просто има закони, които трябва да се спазват!
Когато станеш пълнолетен ще идеш - Припят няма да избяга...той е там...и всичко е там..от 26.04.1986 година
Много се радвам, че един малък и млад човек като теб се интересува от Чернобилската авария! Това е много похвално!
Браво!!!
_________________ ТРЯБВА ДА ПОМНИМ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСНЕМ ВТОРИ ЧЕРНОБИЛ!!!
|
Сря Юли 02, 2008 8:39 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Ама ти разбираш ли че ТРЯБВА ДА ОТИДА. Ако трябва ще си направя фалшива лична карта и паспорт.
|
Чет Юли 03, 2008 9:03 am
|
|
|
razved4ik
Ранг - Киев
|
Щом казваш!
|
Чет Юли 03, 2008 11:01 am
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Ама помисли малко . Ние тука не можем да си уговорим среща да се запознаем и видим пък до Чернобил сме тръгнали. Нека първо да се срешнем няколко пъти (за тази и следващата година може би) пък тогава да му мислим да напускаме държавата.
|
Чет Юли 03, 2008 1:07 pm
|
|
|
billy_the_kid
Добре дошъл
Местожителство: София
|
Т.е. с една дума:"Няма начин пич, откажи се".Така ли да разбирам?
|
Чет Юли 03, 2008 8:03 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
А?
|
Чет Юли 03, 2008 9:34 pm
|
|
|
NeReALeN
Добре дошъл
Местожителство: Пловдив
|
Първо искам да ви поздравя за чудесния сайт.Искам да попитам.Има ли желаещи за екскурзия до Припят.На мен това ми е една от най големите мечти.Ако искате да се организираме и да го посетим.Очаквам отговор.Знам че доста пари се искат ама си заслужава.
|
Чет Авг 21, 2008 3:33 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Аз предлагам да си организираме първо няколко срещи да се видим а после да ходим където и да е било.
|
Чет Авг 21, 2008 4:42 pm
|
|
|
NeReALeN
Добре дошъл
Местожителство: Пловдив
|
Ок братле.Доколкото разбрах си от Пловдив нали?С теб можем да се видим ама с другите става по сложно.Ама ако се организираме ще е много добре.Само с приказки не става.Нека и другите да кажат и да се разберем.
Последната промяна е направена от NeReALeN на Пет Авг 22, 2008 10:43 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
|
Чет Авг 21, 2008 5:28 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Утре ми пиши ми по скайпа reko_bg
|
Чет Авг 21, 2008 5:50 pm
|
|
|
Amigo0o
Нов потребител
|
Първо здравейте.Реших да се регистрирам само мога да кажа браво на собствениците на този сайт за дето са решили да го направят,а не като останалите малоумни и безмислени сайтове които се въртят из нета.Значи отностно пътуването до чернобил и аз съм навил няколко приятелчета да утидем но да видим какво ще стане.
|
Чет Сеп 11, 2008 4:49 pm
|
|
|
razved4ik
Ранг - Киев
|
Това е интересна идея!
Може да се организираме и да идем всички дружно в онова време от 1986 година...
|
Пет Сеп 12, 2008 8:08 am
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 8:18 pm
|
|