razved4ik
Ранг - Киев
Местожителство: България, Стара Загора
|
Позравления Анди, ти отново изпревари времето...за тениските с логото на сайта!!!
Бравооооооооооооооооо )))
_________________ ТРЯБВА ДА ПОМНИМ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ДОПУСНЕМ ВТОРИ ЧЕРНОБИЛ!!!
|
Вто Сеп 16, 2008 7:33 pm
|
|
|
Пенчева
Нов потребител
|
Интересен сайт,харесва ми и редовно го посещавам.Днес се регистрирах във форума и реших да ви похваля.Относно екскурзиите до Припят,знам че го искам,но едва ли ще мога дори да имам тази възможност.Имам чувството,че ако отида там ще получа удар или инфаркт.Само като гледам всичко това и ме хваща ужас и паника...Като идея е много готино и не чак толкова невъзможно Аз обичам да рискувам,обачеее точно там не бих рискувала,макар че ми е интересно.Аз съм от Бургас и ще се радвам да се присъединя към някой ваша среща ако решите да организирате
|
Чет Сеп 18, 2008 9:08 am
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Като начало Добре дошла при нас Пенчева.
Благодаря много за похвалите. Радвам се, че сайта и темата ти е интересна.
razved4ik : Приятелю отново благодаря. Когато съм готов с някоя по конкретна идея определено ще те запозная с дизайна. Сега за сега се занимавам с "Царството на Плутон" и още няколко неща около сайта. Обещавам при първа възможност да покажа ако не логото , то направо варианта отпечатан.
Чет Сеп 18, 2008 9:27 am
|
|
|
azarro
Нов потребител
|
хей хора някой може ли да ми прати списък с цените за екскурзия до Припят аз съм на 18 год. и от 2 годи се интересувам от чернобилската авария това ме кефи доста и ми е голяма мечта вече да ида до Припят ако е вазможно някой да помогне ще съм благодарен мейла ми е azzaro_91@abv.bg благодаря предварително
|
Пон Фев 09, 2009 7:35 am
|
|
|
Сталин
Редовен потребител
Местожителство: Варна
|
С удоволствие бих утишъл.
Пон Апр 27, 2009 6:24 pm
|
|
|
KRAKOMOBILA
Ранг - Киев
|
Цитат: Сталин написа: С удоволствие бих утишъл.
Извиняваи, но Сталин мисля е бил грамотен за да знае, че Отишъл се пише с О и идва от Отивам. За сверка - чичо Гугъл.
|
Пон Апр 27, 2009 9:13 pm
|
|
|
scrolllock
Нов потребител
|
Здравейте,
Аз също съм интусиазира за една евентуална екскурзия. като гледам цените не са особено високи за преживяването.
Count me in
|
Пон Май 11, 2009 4:23 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Абе в условие на криза като тази всяка цена си е висока. Ще остискаме зъби, ще се лишим от нещо но в Чернобил ще отидем.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Пон Май 11, 2009 7:30 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
То това едно на ръка ама трябвали 18 години :S ...
Пон Май 11, 2009 8:57 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
И аз искам изключително много да я посетя! Дори когато играх първия STALKER имах някакво чувство, че съм там.
|
Сря Авг 19, 2009 5:54 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Ами всички искаме но благодарение на прекрасната организация която цари в този форум още не можем да си уговорим среща камоли да идем. Но според мене един ако се навие другите автоматично и те ще дойдат.
|
Чет Авг 20, 2009 2:22 am
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
До някъде Reiko е прав понеже лично аз няма да се заема да организирам нищо повече от гледна точка на "успеха" на предишната среща. Както често съм чувал, че когато има желание има и начин ако няма желание има оправдание.
Колкото по темата на скоро получих следното :
Следва разяснение. Снимката е направена от списание hi-comm от август, брой 99, но повече информация нямам. Това ме навежда на мисълта скоро да очакваме предложения от наши тур агенции за подобен род екскурзия.
Чет Авг 20, 2009 10:29 am
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Супер. Остава най-трудното. ОРГАНИЗАЦИЯТА.
|
Чет Авг 20, 2009 8:31 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 8:07 pm
|
|