"Туризъм" в зоната на Чернобил
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Категория - Общи въпроси

Автор Съобщение
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

Цитат:

Amigo0o написа:
Първо здравейте.Реших да се регистрирам само мога да кажа браво на собствениците на този сайт за дето са решили да го направят,а не като останалите малоумни и безмислени сайтове които се въртят из нета.Значи отностно пътуването до чернобил и аз съм навил няколко приятелчета да утидем но да видим какво ще стане. Crying or Very sad

Здравей Amigo0o и добре дошъл.
Благодаря за високата оценка, която ни даваш. Ако трябва да съм откровен проекта общо на 3 пъти беше на прага да бъде спрян, но интереса н потребителите го задържа на линия. И в последно време се развива колкото ни е възможно по-бързо, за което се надявам да остане тенденцията в бъдеще. Усмивка
Много се отплеснах нещо от темата. За пътуване в миналото бих казал, че съм на линия и аз стига да разполагам със средства и по-важното време. За сега с колегата мъдрим като за начало дизайн за фланелки и се надявам в скоро време да можем да ги покажем.

Мнение Пет Сеп 12, 2008 1:42 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
razved4ik
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: България, Стара Загора
  Отговорете с цитат   

Позравления Анди, ти отново изпревари времето...за тениските с логото на сайта!!!
Бравооооооооооооооооо Усмивка)))
Мнение Вто Сеп 16, 2008 7:33 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Пенчева
Нов потребител
Нов потребител

Отговорете с цитат   

Интересен сайт,харесва ми и редовно го посещавам.Днес се регистрирах във форума и реших да ви похваля.Относно екскурзиите до Припят,знам че го искам,но едва ли ще мога дори да имам тази възможност.Имам чувството,че ако отида там ще получа удар или инфаркт.Само като гледам всичко това и ме хваща ужас и паника...Като идея е много готино и не чак толкова невъзможно Намигване Аз обичам да рискувам,обачеее точно там не бих рискувала,макар че ми е интересно.Аз съм от Бургас и ще се радвам да се присъединя към някой ваша среща ако решите да организирате Намигване
Мнение Чет Сеп 18, 2008 9:08 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Като начало Добре дошла при нас Пенчева.
Благодаря много за похвалите. Радвам се, че сайта и темата ти е интересна.

razved4ik : Приятелю отново благодаря. Когато съм готов с някоя по конкретна идея определено ще те запозная с дизайна. Сега за сега се занимавам с "Царството на Плутон" и още няколко неща около сайта. Обещавам при първа възможност да покажа ако не логото , то направо варианта отпечатан.

Мнение Чет Сеп 18, 2008 9:27 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
azarro
Нов потребител
Нов потребител

Отговорете с цитат   

хей хора някой може ли да ми прати списък с цените за екскурзия до Припят аз съм на 18 год. и от 2 годи се интересувам от чернобилската авария това ме кефи доста и ми е голяма мечта вече да ида до Припят ако е вазможно някой да помогне ще съм благодарен мейла ми е azzaro_91@abv.bg благодаря предварително Намигване
Мнение Пон Фев 09, 2009 7:35 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Сталин
Редовен потребител
Редовен потребител

Местожителство: Варна
  Отговорете с цитат   

С удоволствие бих утишъл. Very Happy
Мнение Пон Апр 27, 2009 6:24 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
KRAKOMOBILA
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Цитат:

Сталин написа:
С удоволствие бих утишъл. Very Happy

Извиняваи, но Сталин мисля е бил грамотен за да знае, че Отишъл се пише с О и идва от Отивам. За сверка - чичо Гугъл.
Мнение Пон Апр 27, 2009 9:13 pm
scrolllock
Нов потребител
Нов потребител

Отговорете с цитат   

Здравейте,

Аз също съм интусиазира за една евентуална екскурзия. като гледам цените не са особено високи за преживяването.

Count me in Very Happy
Мнение Пон Май 11, 2009 4:23 pm
Reiko
Модератор
Модератор

Местожителство: Plovdiv
  Отговорете с цитат   

Абе в условие на криза като тази всяка цена си е висока. Ще остискаме зъби, ще се лишим от нещо но в Чернобил ще отидем.
Мнение Пон Май 11, 2009 7:30 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Местожителство: Бургас
  Отговорете с цитат   

То това едно на ръка ама трябвали 18 години :S ...

АКО ГЕРОИТЕ ИМАХА ВРЕМЕ ДА МИСЛЯТ, НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕРОИЗЪМ !!!
Мнение Пон Май 11, 2009 8:57 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Име
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

И аз искам изключително много да я посетя! Дори когато играх първия STALKER имах някакво чувство, че съм там. Shocked Confused
Мнение Сря Авг 19, 2009 5:54 pm
Reiko
Модератор
Модератор

Отговорете с цитат   

Ами всички искаме но благодарение на прекрасната организация която цари в този форум още не можем да си уговорим среща камоли да идем. Но според мене един ако се навие другите автоматично и те ще дойдат.
Мнение Чет Авг 20, 2009 2:22 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

До някъде Reiko е прав понеже лично аз няма да се заема да организирам нищо повече от гледна точка на "успеха" на предишната среща. Както често съм чувал, че когато има желание има и начин ако няма желание има оправдание.

Колкото по темата на скоро получих следното :

Следва разяснение. Снимката е направена от списание hi-comm от август, брой 99, но повече информация нямам. Усмивка Това ме навежда на мисълта скоро да очакваме предложения от наши тур агенции за подобен род екскурзия.

Мнение Чет Авг 20, 2009 10:29 am
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Цитат:

Sunny написа:
До някъде Reiko е прав понеже лично аз няма да се заема да организирам нищо повече от гледна точка на "успеха" на предишната среща. Както често съм чувал, че когато има желание има и начин ако няма желание има оправдание.

Колкото по темата на скоро получих следното :

Следва разяснение. Снимката е направена от списание hi-comm от август, брой 99, но повече информация нямам. Усмивка Това ме навежда на мисълта скоро да очакваме предложения от наши тур агенции за подобен род екскурзия.

Даже получавате подарък-гайгеров брояч...
Мнение Чет Авг 20, 2009 4:23 pm
Reiko
Модератор
Модератор

Отговорете с цитат   

Супер. Остава най-трудното. ОРГАНИЗАЦИЯТА.
Мнение Чет Авг 20, 2009 8:31 pm

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на:   
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 8:07 pm
  Покажи мнения от преди: