S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Да, но и финансите са проблем.
|
Пет Авг 21, 2009 8:19 am
|
|
|
darkrose
Нов потребител
Местожителство: Казанлък
|
...
|
|
|
Хора, финансите се намират.
Проблем са да.
Сега особено в кризата малко си е таковало таковата.
Мисля, че доста от нас тука имат желание да отидат там за малко.
Проблемът е, че много трудно може да се намери човек там, който да съдейства за едно истинско посещение в Чернобил.
Не говоря за места с радиация, а просто да е интерсно.
Това с организираните разходки, които организират от припят.ком, ако не се лъжа са едни такива.. изкуствени.
Поне за мен. Лично мнение. Някак си няма тръпка. Има група. Има план, всичко се знае къде какво ше видиш и така...
_________________ Dark Inside The Night
|
Пет Авг 21, 2009 10:49 am
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Е да ясно, е че при такава организирана разходка ако мога така да кажа няма как човек да има тръпката на примерно пътуването на Елена през зоната.
Точно тази тръпка до някъде идва именно от опасността или от забраната или знам ли от какво.
Колкото до финансите и те са сериозна пречка и за това спор няма.
Пет Авг 21, 2009 1:25 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Не финансите са проблема. Проблема е че ги няма.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Пет Авг 21, 2009 1:59 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Колкото до изкуствените разходки, там, според мен, е нарочно планувано всичко, за да е по-безопасно за туристите.Не дай си боже да хванеш към моста на смъртта или някое подобно място,какво правим, какво ще те спаси? Нищо!
Цитат: "Мост смерти. Вид на Припять.
Уровень радиации на этом мосту 26 апреля 1986 года достигал 500-600 рентген в час, т.е. час, проведенный на этом мосту, мог стоить жизни. А ведь тогда люди ничего не знали, многие, включая детей, ходили на мост посмотреть, что происходит на станции. Посты милиции были выставлены с обоих сторон моста. Радиоактивное облако прошло над южной частью моста. Из милиционеров, дежуривших в тот день, не осталось в живых никого."
На кратко-е**ло си е майката! Не може да ходиш където поискаш.
|
Пет Авг 21, 2009 3:38 pm
|
|
|
darkrose
Нов потребител
Местожителство: Казанлък
|
...
|
|
|
Хора, не ме разбирайте погрешно.
Аз не искам да ходя където си поискам.
Не искам да се наблъскам с радиация, понеже е вредно и може да доведе до лоши последици.
Аз просто искам една нормална разходка из зоната без този план, който ти предлагат там, без това тук стоим 5 мин, там стоим 5 мин, разходката е точно час примерно.
това е.
_________________ Dark Inside The Night
|
Пет Авг 21, 2009 5:31 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
На първата страница пише, че е НАПЪЛНО БЕЗОПАСНТНО. Има си хора които знаят зоната къде дланите на ръцете си, и те знаят къде да те водят и къде не.
|
Пет Авг 21, 2009 6:13 pm
|
|
|
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Re: ...
|
|
|
Цитат: darkrose написа: Хора, не ме разбирайте погрешно.
Не искам да се наблъскам с радиация, понеже е вредно и може да доведе до лоши последици.
Аз просто искам една нормална разходка из зоната без този план, който ти предлагат там, без това тук стоим 5 мин, там стоим 5 мин, разходката е точно час примерно.
това е.
Разходката е от 8 сутринта до 8 вечерта и никой няма да ти казва къде да ходиш,а къде да не ходиш! Естествено,няма да те пуснат да се цепиш от групата,все пак те са за това там-да те опазят А ако искаш да отидеш и да взелзнеш сам трябва да поискаш писмено разрешение.
Пет Авг 21, 2009 8:11 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
|
|
|
Цитат: Man_Made_Hell написа:
Цитат: darkrose написа: Хора, не ме разбирайте погрешно.
това е.
Разходката е от 8 сутринта до 8 вечерта и никой няма да ти казва къде да ходиш,а къде да не ходиш! Естествено,няма да те пуснат да се цепиш от групата,все пак те са за това там-да те опазят А ако искаш да отидеш и да взелзнеш сам трябва да поискаш писмено разрешение.
Остава и да го пуснат да хване на някаде и не се знае после какво се случи.Мани, не си е работа това.
|
Пет Авг 21, 2009 8:39 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
|
|
|
Цитат: darkrose написа:
това е.
1.Лоши последици-зависи, ако се наблъскаш здраво, нищо няма да те спаси и си пъник.
|
Пет Авг 21, 2009 8:42 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Забравяте че водката помага. И само не казвайте че съм го видял това от СТАЛКЕР-а. Найстина трябва да обърнеш няколко чаши преди да отидеш в зоната.
|
Пет Авг 21, 2009 10:07 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Така си е .
|
Съб Авг 22, 2009 10:51 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Да, това с водката и радиацията в играта си така за базик. Иначе даваха май по ОРТ, че научно няма как да стане.
|
Съб Авг 22, 2009 9:38 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 8:14 pm
|
|