S.T.A.L.K.E.R. Call Of Pripyat
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Леле, като излезе направо, не знам.... Shocked Някой има ли представа дали в България ще мога да намеря оригнална руска версия на играта, че Clear Sky ми е тъпо чета и да бръщолевят на английски?
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Съб Сеп 19, 2009 9:57 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Интервю със Сергей Григорович -ръководител на GSC Game World   Отговорете с цитат   

Интересно, че и нашите се включват в интервюто:

Руслан димитров [ 2009-05-27 15:31 ]
-Здраствуйте, Сергей Григорович! Mне и колегам из Болгарии интерестно: будут ли девушки в новом Сталкере?

-Этим вопросом интересуются не только в БолгарииУсмивка Хотя мы всегда будем придерживаться сурового стиля Зоны, персонажей-женщин в игру, конечно, добавим. Но вы только представьте количество работы над дополнительными характерными анимациями!Усмивка

Още от интервюто:
http://progames.mail.ru/press_conference/3/view
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Съб Сеп 19, 2009 12:01 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Гледахте ли новия трейлър? Ауууу... пак започвам да се побърквам Shocked Е как да не дам пари за тази игра.....

Download:http://files.gsc-game.com/st/cop_video_2/stk-cop-v2-hq-e.wmv
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Съб Сеп 19, 2009 12:14 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

Аз лично го гледах и наистина обстановката е невероятна, колкото до интервюто този въпрос направо ме разби ха ха ха. Very Happy

Мнение Съб Сеп 19, 2009 3:02 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Цитат:

Sunny написа:
Аз лично го гледах и наистина обстановката е невероятна, колкото до интервюто този въпрос направо ме разби ха ха ха. Very Happy

Мда, невероятно, но е факт. Laughing
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Съб Сеп 19, 2009 4:07 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Sunny, а по въпроса с оринална игра на руски език в България имаш ли идея?
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Съб Сеп 19, 2009 4:09 pm
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: Хасково
  Отговорете с цитат   

Цитат:

S.T.A.L.K.E.R. написа:
Леле, като излезе направо, не знам.... Shocked Някой има ли представа дали в България ще мога да намеря оригнална руска версия на играта, че Clear Sky ми е тъпо чета и да бръщолевят на английски?

В България само европейската версия,аз си купувах руската от й-бей и вярваш или не,с разходите по доставката ми излезна по-евтино отколкото ако си я бях купил от тук.То,не,че не си я купих и на английски,де Embarassed
Колкото до интервюто с "девушките" и видеото-вече са доста стари Усмивка
А за лаптопа-изключи или намали sun rays и ssao-и двете доста тормозят,даже направо убиват компютъра.Даже направо ти препоръчвам SSAО да го изключиш,а sun rays на не-повече от медиум.
Мнение Съб Сеп 19, 2009 6:41 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

S.T.A.L.K.E.R. : Оригинална на руски у нас едва ли ще намериш, но можеш д ая откриеш по-лесно от интеренет магазин.

Man_Made_Hell : Картата му не е толкова лоша, че да забива само заради качеството според мен. Аз лично държа всичко на максимум и играта ми върви доста прилично, а използвам подовна видеокарта на лаптопа заедно с директх 10. Намигване Аз без да крия си признавам, че мен именно тази детайлност на картината и нещата ме грабнаха.

Мнение Съб Сеп 19, 2009 7:24 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Цитат:

Sunny написа:
S.T.A.L.K.E.R. : Оригинална на руски у нас едва ли ще намериш, но можеш д ая откриеш по-лесно от интеренет магазин.

Man_Made_Hell : Картата му не е толкова лоша, че да забива само заради качеството според мен. Аз лично държа всичко на максимум и играта ми върви доста прилично, а използвам подовна видеокарта на лаптопа заедно с директх 10. Намигване Аз без да крия си признавам, че мен именно тази детайлност на картината и нещата ме грабнаха.

SSAO и Sun Rays са почти излишни,Съни и наистина убиват перфсормънса.При мен в началото лагваше ужасно и кадрите от 50-60 падаха до едва 15 заради това.Но пък аз съм с ATi,Невидя Намигване може би нямат подобен проблем.А на каква резолюция играете?
Мнение Съб Сеп 19, 2009 7:40 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Аз лично на лаптопа играя на 1280х800 и малко по-голяма резолюция на десктопа, като се има предвид, че видео картите ми не се гемър мания максим. Усмивка Едната е ATI, а другата Nvidia, но и при двете не съм получавал забавяне на самата игра. На декстопа имах проблем заради стари драйвери и ми се получаваха разни странни графични ефекти не подлежащи на описание Very Happy . След едно бързо обновление всичко се подреди. С играта на лаптопа нямам проблеми даже всичко си тръгна от раз (нещо силно нехарактерно за игри попаднали в моите ръце Laughing ). На едното място играх игрите с DirectX 9c, а на другото с DirectX 10.

Мнение Съб Сеп 19, 2009 8:15 pm
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Цитат:

Sunny написа:
Аз лично на лаптопа играя на 1280х800 и малко по-голяма резолюция на десктопа, като се има предвид, че видео картите ми не се гемър мания максим. Усмивка Едната е ATI, а другата Nvidia, но и при двете не съм получавал забавяне на самата игра. На декстопа имах проблем заради стари драйвери и ми се получаваха разни странни графични ефекти не подлежащи на описание Very Happy . След едно бързо обновление всичко се подреди. С играта на лаптопа нямам проблеми даже всичко си тръгна от раз (нещо силно нехарактерно за игри попаднали в моите ръце Laughing ). На едното място играх игрите с DirectX 9c, а на другото с DirectX 10.

Странно.А някой има ли какъвто и да е проблем с подкарването на сталкера на хр? При мен в момента в който я пусна на динамични и крашва.Но на уин7 играта си върви съвсем нормално,на 1280х1024 както каза Съни със съвсем не геймърска карта ATi HD 3650 (в момента и търся заместител Very Happy ) и доста прилично.
Мнение Съб Сеп 19, 2009 8:37 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

При мен на ХР работи без проблем единствено когато играх Clear Sky с помощта на трейнър ( Намигване Мдааа откровено казано и аз правя така след като се помъча геройски и нервите ми вече са на границата просто играя с трейнър) ми с получава едно забавяне при отваряне на инвентара по неясна за мен причина. Иначе друг вид забавяне не съм забелязал. Колкото до Win7 не смятам да слагам все още нещо подобно за да си спестя терзания на нервите независимо колко ми го хвалят смятам да се въздържа. Иначе за динамичните ефекти и светлини при мен не дава проблем под ХР.

Мнение Нед Сеп 20, 2009 8:41 am
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Цитат:

Sunny написа:
При мен на ХР работи без проблем единствено когато играх Clear Sky с помощта на трейнър ( Намигване Мдааа откровено казано и аз правя така след като се помъча геройски и нервите ми вече са на границата просто играя с трейнър) ми с получава едно забавяне при отваряне на инвентара по неясна за мен причина. Иначе друг вид забавяне не съм забелязал. Колкото до Win7 не смятам да слагам все още нещо подобно за да си спестя терзания на нервите независимо колко ми го хвалят смятам да се въздържа. Иначе за динамичните ефекти и светлини при мен не дава проблем под ХР.

С ХП в момента имаш повече проблеми отколкото ще имаш с уин 7 въобще Усмивка Но както решиш,аз го сложих и повече към ХП не се връщам Very Happy

P.S.: Явно момчетата от BitComposer няма да се справят със задачата да ни дадат новия сталкер тази година...Мда,новата дата на сайта им е първата половина на 2010 Shocked GSC трябваше да си останат със THQ или DEEP SILVER.
Мнение Нед Сеп 20, 2009 8:55 am
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Цитат:

Man_Made_Hell написа:

Колкото до интервюто с "девушките" и видеото-вече са доста стари Усмивка
А за лаптопа-изключи или намали sun rays и ssao-и двете доста тормозят,даже направо убиват компютъра.Даже направо ти препоръчвам SSAО да го изключиш,а sun rays на не-повече от медиум.

Стари, стари , ама от няколко седмици съм без щайга и сега ги видях. Щом се отнася до sun rays и ssao са ми неактивни и са на Low. Явно щот съм на XP и няма Dx 10.1...
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Нед Сеп 20, 2009 8:25 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Отговорете с цитат   

Цитат:

Man_Made_Hell написа:

P.S.: Явно момчетата от BitComposer няма да се справят със задачата да ни дадат новия сталкер тази година...Мда,новата дата на сайта им е първата половина на 2010 Shocked GSC трябваше да си останат със THQ или DEEP SILVER.

Мамицата им Evil or Very Mad
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Нед Сеп 20, 2009 8:27 pm

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на:   
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.