S.T.A.L.K.E.R. Call Of Pripyat
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
Vld10
Нов потребител
Нов потребител

Отговорете с цитат   

Докато цъках играта забелязах, че тази постройка много прилича на свищовския завод със този от Украйна. Сигурно защото имаме общо соц минало…незнам
Мнение Нед Юли 04, 2010 11:00 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Цитат:

Vld10 написа:

Докато цъках играта забелязах, че тази постройка много прилича на свищовския завод със този от Украйна. Сигурно защото имаме общо соц минало…незнам

Направо са като две капки боза. Surprised
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Нед Сеп 12, 2010 5:56 am
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

Тези сгради имат доста характерна архитектура за времето, в което са били построени. Принципно съм виждал не една или две подобни сгради и всички построени в определен период от време.

Мнение Нед Сеп 12, 2010 8:37 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Някой може ли да ми помогне ? Вече трябва да сляза в лабораторията под припят, Х8 за да взема някой документи, обаче се сетих, че предния път като слизах долу имаше една заключена врата, точно в дясно като влезеш в лабораторията. Знаете ли как евентуално мога да я отключа ? т.е. от къде мога да взема такава карта за достъп ? Става дума за лабораторията под Старият КБО.
Мнение Вто Ное 23, 2010 10:02 am
Reiko
Модератор
Модератор

Местожителство: Plovdiv
  Отговорете с цитат   

В Припят при военните имаш една странична мисия да отрепеш водача на наемниците и неговия клиент. Направи го (препоръчително е да имаш пушка Драгунов ъпгрейдната на макс, те ще ти дадат една ама тя не е ъпгреидната и с нея може да се поузориш). Първо обърни главата на наемника (цели се в по-горната част на черепа че е яко брониран пущиняка) а след това и клиента. Цаката е да си бърз. Като отрепеш наемника онзи докато се поусафери за какво става въпрос имаш около 1 сек да му заковеш главата в асфалта. Претърси им труповете и в единия ще намериш магнитна карта. С нея си отваряш вртата. Но там има само провизии.

Наддявам се да съм бил изчерпателен и полезен. Айде поздрави Усмивка .
Мнение Вто Ное 23, 2010 11:34 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Цитат:

Reiko написа:
В Припят при военните имаш една странична мисия да отрепеш водача на наемниците и неговия клиент. Направи го (препоръчително е да имаш пушка Драгунов ъпгрейдната на макс, те ще ти дадат една ама тя не е ъпгреидната и с нея може да се поузориш). Първо обърни главата на наемника (цели се в по-горната част на черепа че е яко брониран пущиняка) а след това и клиента. Цаката е да си бърз. Като отрепеш наемника онзи докато се поусафери за какво става въпрос имаш около 1 сек да му заковеш главата в асфалта. Претърси им труповете и в единия ще намериш магнитна карта. С нея си отваряш вртата. Но там има само провизии.

Наддявам се да съм бил изчерпателен и полезен. Айде поздрави Усмивка .

Този наемник да не би да е от монолитите с пушката ГАУС при първата мисия или е друг ? И освен това, тази мисия трябва да я взема от шефа на военните на втория етаж, нали ?
Мнение Вто Ное 23, 2010 12:05 pm
Reiko
Модератор
Модератор

Местожителство: Plovdiv
  Отговорете с цитат   

Монолитите са си монолити. Те са друга фракция. Те са откачените фанатици "пазители на зоната". А мисията трябва да е вземеш от командира. Но първо трябва да говориш с водача който те води в Припят.
Мнение Сря Ное 24, 2010 5:38 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Ясно. Взех мисията. Качи ме военни горе. Вися с един снайпер. Над 10 пъти презаредих сейфа и не мога и не мога да убия този...много бързо ми избягва. Идеи как да се оправя ?
Мнение Чет Ное 25, 2010 11:04 pm
shraik
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Най-добре е да си купиш снайпер и да го ъпгрейднещ на максимум и да стрелящ с него. Аз така ги натръшкаш почти всичките Very Happy
Мнение Пет Ное 26, 2010 11:42 am
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Цитат:

shraik написа:
Най-добре е да си купиш снайпер и да го ъпгрейднещ на максимум и да стрелящ с него. Аз така ги натръшкаш почти всичките Very Happy

Аз работих по друга стратегия. Понеже бях в Х8 и си изпуснах РПГ-то, върнах се и си го взех. Качих се горе на прозореца.....почаках да дойдат ония...и с два удара бяха долу и трите зелени костюмчета Very Happy

А къде мога да намеря от прословутите гранати ОГ-7Б (за РПГ-то) ?

ПП - Благодаря за помощта от Reiko i Shraik.
ПП2 - Струва ми се, че костюмите в Shadow of Chernobyl бяха по-добри и по-хубави - особено онзи оранжев научен комбинезон Усмивка
Мнение Пет Ное 26, 2010 8:09 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Цитат:

Sixkiller написа:
ПП2 - Струва ми се, че костюмите в Shadow of Chernobyl бяха по-добри и по-хубави - особено онзи оранжев научен комбинезон Усмивка

Независимо от остарелия и неоптимизиран енджин, първата част най-ме кефи за сега, най-вече атмосферата и музиката. Evil or Very Mad
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Чет Дек 02, 2010 3:14 pm
ViPeR
Редовен потребител
Редовен потребител

Местожителство: Bulgaria, Pleven
  Отговорете с цитат   

И аз искам да питам нещо Very Happy . В Yanov срещам монолити, които са загубили паметта си (т.е. нищo не си спомнят). Та въпроса ми е как да ги вкарам в някоя от групите Freedom или Duty?
Мнение Пет Дек 03, 2010 7:31 pm
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Цитат:

ViPeR написа:
И аз искам да питам нещо Very Happy . В Yanov срещам монолити, които са загубили паметта си (т.е. нищo не си спомнят). Та въпроса ми е как да ги вкарам в някоя от групите Freedom или Duty?

Не са си изгубили паметта. А на въпросът ти, ще ти отговоря - разгледай тази тема - http://chernobyl.me/forum/viewtopic.php?t=722&postdays=0&postorder=asc&start=0 в нея аз питам как става работата и колегите от форума са обяснили повече от добре. Като цяло трябва да имаш специалния детектор Сварог май беше, от учените, за да може да откриеш на бетонния възел нагоре от Янов трупът на основателя на ДОЛГ. Пребъркваш шефа на дълг и откриваш у него едно ПДА с инфомация. Носиш го на шефа на ДОЛГ в Янов. После той ти дава още няколко мисии, печелиш им доверието и вкарваш монолитите. Отвори темата от линка и прочети внимателно какво са описали - аз го ползвах и си свърших работата през проблем.

Ако въпреки всичко имаш проблеми, а искаш да преиграеш мисията - сейфал съм играта в 56 сейфа от самото начало до краят преди евакуацията. Сейфовете имат много водка, МНОГО оръжия и патрони, и костюми Намигване
Мнение Пет Дек 03, 2010 8:08 pm
ViPeR
Редовен потребител
Редовен потребител

Местожителство: Bulgaria, Pleven
  Отговорете с цитат   

Да ако може да ми пратиш сейфовете ще съм ти много благодарен! Усмивка
Мнение Пет Дек 03, 2010 9:36 pm
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Можеш да изтеглиш всички сейфове от тук: http://dox.bg/files/dw?a=a73214e59d

Заместваш ги в папката където са сейфовете ти, най-често се намира в shared documents. За всеки случай си направи бекъп на твоите файлове.
Мнение Съб Дек 04, 2010 5:19 pm

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на:   
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 4:40 am
  Покажи мнения от преди: