Vld10
Нов потребител
|
Докато цъках играта забелязах, че тази постройка много прилича на свищовския завод със този от Украйна. Сигурно защото имаме общо соц минало…незнам
|
Нед Юли 04, 2010 11:00 am
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Тези сгради имат доста характерна архитектура за времето, в което са били построени. Принципно съм виждал не една или две подобни сгради и всички построени в определен период от време.
Нед Сеп 12, 2010 8:37 am
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Някой може ли да ми помогне ? Вече трябва да сляза в лабораторията под припят, Х8 за да взема някой документи, обаче се сетих, че предния път като слизах долу имаше една заключена врата, точно в дясно като влезеш в лабораторията. Знаете ли как евентуално мога да я отключа ? т.е. от къде мога да взема такава карта за достъп ? Става дума за лабораторията под Старият КБО.
|
Вто Ное 23, 2010 10:02 am
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
В Припят при военните имаш една странична мисия да отрепеш водача на наемниците и неговия клиент. Направи го (препоръчително е да имаш пушка Драгунов ъпгрейдната на макс, те ще ти дадат една ама тя не е ъпгреидната и с нея може да се поузориш). Първо обърни главата на наемника (цели се в по-горната част на черепа че е яко брониран пущиняка) а след това и клиента. Цаката е да си бърз. Като отрепеш наемника онзи докато се поусафери за какво става въпрос имаш около 1 сек да му заковеш главата в асфалта. Претърси им труповете и в единия ще намериш магнитна карта. С нея си отваряш вртата. Но там има само провизии.
Наддявам се да съм бил изчерпателен и полезен. Айде поздрави .
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Вто Ное 23, 2010 11:34 am
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Монолитите са си монолити. Те са друга фракция. Те са откачените фанатици "пазители на зоната". А мисията трябва да е вземеш от командира. Но първо трябва да говориш с водача който те води в Припят.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Сря Ное 24, 2010 5:38 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Ясно. Взех мисията. Качи ме военни горе. Вися с един снайпер. Над 10 пъти презаредих сейфа и не мога и не мога да убия този...много бързо ми избягва. Идеи как да се оправя ?
|
Чет Ное 25, 2010 11:04 pm
|
|
|
shraik
Редовен потребител
|
Най-добре е да си купиш снайпер и да го ъпгрейднещ на максимум и да стрелящ с него. Аз така ги натръшкаш почти всичките
|
Пет Ное 26, 2010 11:42 am
|
|
|
ViPeR
Редовен потребител
Местожителство: Bulgaria, Pleven
|
И аз искам да питам нещо . В Yanov срещам монолити, които са загубили паметта си (т.е. нищo не си спомнят). Та въпроса ми е как да ги вкарам в някоя от групите Freedom или Duty?
|
Пет Дек 03, 2010 7:31 pm
|
|
|
ViPeR
Редовен потребител
Местожителство: Bulgaria, Pleven
|
Да ако може да ми пратиш сейфовете ще съм ти много благодарен!
|
Пет Дек 03, 2010 9:36 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Можеш да изтеглиш всички сейфове от тук: http://dox.bg/files/dw?a=a73214e59d
Заместваш ги в папката където са сейфовете ти, най-често се намира в shared documents. За всеки случай си направи бекъп на твоите файлове.
|
Съб Дек 04, 2010 5:19 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 4:40 am
|
|