Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Една игра, която ми прилича на S.T.A.L.K.E.R.
|
|
|
На скоро попаднах на една игра, която подозрително ми напомни на S.T.A.L.K.E.R., но след като прочетох информацията за нея се оказа, че тя е излязла далечната 2005. Става дума за играта You Are Empty.
Ето и малко информация за нея от официалният сайт на играта :
Genre: FPS Platform: PC Release: 2005
Publisher in the ex-USSR countries: 1C Company
Developer: "Mandel ArtPlains"
"Digital Spray Studios"
About Game
You Are Empty offers players an alternative approach to the history of the late fifties of the XX century. Scene of action is the Soviet Union. Leading Soviet scientists start a big experiment that alter human physiology and mentality in order to create super humans capable of building bright future and communism all over the world. But something goes wrong…
As a result the whole city, where that experiment took place, goes on a rampage. The majority of citizens died, and those who survived turned into hideous mutants - the only inhabitants of deserted streets.
You Are Empty immerses you in an exaggerated dark and obscure atmosphere of Soviet totalitarianism. Fighting against mutants, that obtained super power after the experiment was carried out, the main hero tries to gain an understanding of what's happening around and save the day.
Game world
The game takes place in a big Soviet town with beautiful Stalin architecture and colossal monuments dedicated to the communist future. The inhabitants fell prey to a huge experiment carried out by a group of scientists. Most of the people died, but the ones that survived lost their human appearance and control of their deeds and behavior. Moreover there are a lot of plants and factories inside the town and in the outskirts. A part of them is still functioning.
Enemies
Original and vivid enemies are one of the features of the game. In You Are Empty players will face strange and weird monsters - former Soviet citizens which mutated and gained super powers after the experiment.
Distinctive and vivid characters that you will remember long after are one of the game's key features. You can meet them in our Bestiary section.
Game features
* Unique conventionalized environment of the Soviet totalitarian society.
* Fascinating and unusual storyline.
* Superb visual effects, including post-effects.
* Distinctive and lively characters.
* Due to new DS2 Engine the game introduces a high level of details and realism.
* Realistic physics engine and sophisticated AI system.
Един видео трайлер към играта тук .
Ще се радвам ако някой играл играта сподели мненията и впечатленията си от нея.
Пон Юли 27, 2009 9:13 am
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
YAE съм я играл и е маалко по лесна от STALKER, и не толкова страшна. Атмосферата е готина, но имам някакво странно чувство... точко като на стелкер и затова я спрях....
Играта не е ограничена от гледна точка на екипировка, даже напротив... но почти всичко каквото съм намерил - sux...
Има и някой бъгчета, но играта става като цяло...
Пон Юли 27, 2009 10:41 am
|
|
|
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Мдаа,YaE ми беше една от любимките по времето,когато излезна Има уникална атмосфера,наистина,но и липсва нещо за да я различи от останалите шуутъри
Друга игра,която доста наподобява сталкер е метро 2033 и ще ви кажа защо.Компанията А4 е създадена от бивши членове на GSC,които са се отцепили в началото на разработката на сталкерчето.Дори се носи клюка,че са задигнали и част от source code на X-Ray енджина
Пон Юли 27, 2009 7:19 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
За съжаление след цялостно инсталиране и тестване играта така и не тръгна при мен. Ще пробвам скоро пак дано се получи. Понеже определено след коментарите ми стана интересно да видя за какво става въпрос.
Вто Юли 28, 2009 10:08 am
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Ами аз използвам WinБозе ХР Man_Made_Hell. Ще пробвам с преинсталиране дано да стане ... ако не ще пробвам и разни други трикове. Тя явно е от игрите в стил първата задача е да разбереш как по дяволите става самата инсталация ха ха ха.
Благодаря за съветите ще ги пробвам.
Вто Юли 28, 2009 4:20 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Тази игричка тръгвам малко в стил "с обувалка". Успях да я подкарам, но работи единствено когато всички аудио и видо приложения на РС-то са спрени и я стартирам не от линка, а от менюто на самият диск. Мерси за помощта и съветите.
Като първи впечатления е малко .... как да каже не толкова впечатляваща. Като цяло атмосферата е стандартна, но персонажите не преливат от интелект. Примерно бесният пожарникар звучи направо смешно с това мучене, което изкарва преди да изскочи из зад ъгъла. Няма да се спирам конкретно на всеки един макар да не би ми отнело много време. Друг персонаж, който ме разсмя от сърце беше медицинската сестра, която сърце не им е дало да я направят нещо по-различно от модел и просто в лицето е леко .... пипната .
Ами това са ми впечатленията за момента.
Сря Юли 29, 2009 10:50 am
|
|
|
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
|
Хаха,да-медицинските сестри са едни от най-малко странните персонажи в играта,малко по-навътре в играта има друг,който странно наподобява дебел чичко,но без ръце и крака Да не забравяме и огромните пилета-мутанти и балетиста Мен лично ме издразни факта,че-остави,че се движиш доста бавно-няма и спринт.Иначе се огледай добре,всичко останало е пипнато.Има пропагандистки постери ,лицето на Сталин се вижда навсякъде,а и draw distance е впечатляващ,в далечината дори можеш да видиш кулата,която ще посетиш към края на играта.Имам странното усещане,че тази игра съвсем не е била готова,когато са решили да я пуснат на пазара.Някъде бях чел,че вируса по-късно в играта започва да засяга и теб,да влияе на сетивата ти,но не усетих да има нещо такова.А,и още нещо-играта поддържа HDR,но е изключен по подразбиране.Можеш да го пуснеш от...ммм...един текстов файл,който се намира в папката на играта
Сря Юли 29, 2009 4:31 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Ще ми дадеш ли малко повече подробности за пускането на HDR. Иначе да фона наистина изглежда добре имайки предвид коя година се е появила играта наистина е впечатляващ. Ще видим до къде ще ми стигне времето да я изиграя.
Потърсих и Metro 2033, но така и не попаднах никъде на нея.
Чет Юли 30, 2009 9:15 am
|
|
|
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
|
Разбира се Значи въпросния файл можеш да го намериш във C:\Program Files\1C Company\You Are EMPTY\config_engine,вътре намираш ds2engine.cfg,отваряш го с notepad и рекатираш следните редове така:
color_bpp 32
depth_bpp 24
stencil_bpp 0
fullscreen 1
refresh 75
hdr 1
hdr_buffer_size 1024
hdr_use_blue_shift 1
render_dll ds2render
soundsystem_dll ds2soundsystem
screen_w 1024
screen_h 768
use_shaders 1
use_normalmaps 1
use_cached_skinning true
Направо го копирай както ти го давам,сейваш и играеш
А Метро 2033 е още в процес на разработка,очаква се по някое време Повече инфо тук
Чет Юли 30, 2009 10:42 am
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
|
Metro 2033 ? За какво иде реч ?
Чет Юли 30, 2009 4:07 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Става дума за това : Metro 2033.
Пет Юли 31, 2009 8:18 am
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
|
Защо ли ми прилича толкова много на Fallout 3 ? Историята - подобна. Ти си роден в бункер и си живееш живот, докато навън се водят ожесточени битки след ядрена бомба... и като ставаш на 20тина години излизаш навън да оправиш цялата тази баркотия и това се развива през 2206 година май беше...
Пет Юли 31, 2009 8:24 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница 1, 2 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 5:17 am
|
|
|