Една игра, която ми прилича на S.T.A.L.K.E.R.
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
Една игра, която ми прилича на S.T.A.L.K.E.R.   Отговорете с цитат   

На скоро попаднах на една игра, която подозрително ми напомни на S.T.A.L.K.E.R., но след като прочетох информацията за нея се оказа, че тя е излязла далечната 2005. Става дума за играта You Are Empty.
Ето и малко информация за нея от официалният сайт на играта :

Genre: FPS Platform: PC Release: 2005
Publisher in the ex-USSR countries: 1C Company
Developer: "Mandel ArtPlains"
"Digital Spray Studios"

About Game

You Are Empty offers players an alternative approach to the history of the late fifties of the XX century. Scene of action is the Soviet Union. Leading Soviet scientists start a big experiment that alter human physiology and mentality in order to create super humans capable of building bright future and communism all over the world. But something goes wrong…
As a result the whole city, where that experiment took place, goes on a rampage. The majority of citizens died, and those who survived turned into hideous mutants - the only inhabitants of deserted streets.
You Are Empty immerses you in an exaggerated dark and obscure atmosphere of Soviet totalitarianism. Fighting against mutants, that obtained super power after the experiment was carried out, the main hero tries to gain an understanding of what's happening around and save the day.

Game world

The game takes place in a big Soviet town with beautiful Stalin architecture and colossal monuments dedicated to the communist future. The inhabitants fell prey to a huge experiment carried out by a group of scientists. Most of the people died, but the ones that survived lost their human appearance and control of their deeds and behavior. Moreover there are a lot of plants and factories inside the town and in the outskirts. A part of them is still functioning.

Enemies

Original and vivid enemies are one of the features of the game. In You Are Empty players will face strange and weird monsters - former Soviet citizens which mutated and gained super powers after the experiment.
Distinctive and vivid characters that you will remember long after are one of the game's key features. You can meet them in our Bestiary section.

Game features

* Unique conventionalized environment of the Soviet totalitarian society.
* Fascinating and unusual storyline.
* Superb visual effects, including post-effects.
* Distinctive and lively characters.
* Due to new DS2 Engine the game introduces a high level of details and realism.
* Realistic physics engine and sophisticated AI system.

Един видео трайлер към играта тук .

Ще се радвам ако някой играл играта сподели мненията и впечатленията си от нея. Усмивка

Мнение Пон Юли 27, 2009 9:13 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Местожителство: Бургас
  Отговорете с цитат   

YAE съм я играл и е маалко по лесна от STALKER, и не толкова страшна. Атмосферата е готина, но имам някакво странно чувство... точко като на стелкер и затова я спрях....
Играта не е ограничена от гледна точка на екипировка, даже напротив... но почти всичко каквото съм намерил - sux...
Има и някой бъгчета, но играта става като цяло... Усмивка

АКО ГЕРОИТЕ ИМАХА ВРЕМЕ ДА МИСЛЯТ, НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕРОИЗЪМ !!!
Мнение Пон Юли 27, 2009 10:41 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Име
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: Хасково
  Отговорете с цитат   

Мдаа,YaE ми беше една от любимките по времето,когато излезна Усмивка Има уникална атмосфера,наистина,но и липсва нещо за да я различи от останалите шуутъри Усмивка
Друга игра,която доста наподобява сталкер е метро 2033 и ще ви кажа защо.Компанията А4 е създадена от бивши членове на GSC,които са се отцепили в началото на разработката на сталкерчето.Дори се носи клюка,че са задигнали и част от source code на X-Ray енджина Very Happy
Мнение Пон Юли 27, 2009 7:19 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

За съжаление след цялостно инсталиране и тестване играта така и не тръгна при мен. Sad Ще пробвам скоро пак дано се получи. Понеже определено след коментарите ми стана интересно да видя за какво става въпрос.

Мнение Вто Юли 28, 2009 10:08 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Цитат:

Sunny написа:
За съжаление след цялостно инсталиране и тестване играта така и не тръгна при мен. Sad Ще пробвам скоро пак дано се получи. Понеже определено след коментарите ми стана интересно да видя за какво става въпрос.

На каква OS я инсталираш,Съни? Под XP би трябвало да тръгне нормално,инсталирай всичко,което предлага-WMP,OpenGL...всичко.Ако не тръгне,преинсталирай и не слагай WMP кодеците.Също така може да опиташ с compatibility mode windows 2000 примерно Усмивка Мен ми правеше големи проблеми,на виста също.Но бях много учуден,че тръгва на WIndows 7.
Мнение Вто Юли 28, 2009 1:24 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Ами аз използвам WinБозе ХР Laughing Man_Made_Hell. Ще пробвам с преинсталиране дано да стане ... ако не ще пробвам и разни други трикове. Тя явно е от игрите в стил първата задача е да разбереш как по дяволите става самата инсталация ха ха ха.
Благодаря за съветите ще ги пробвам.

Мнение Вто Юли 28, 2009 4:20 pm
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Цитат:

Sunny написа:
Ами аз използвам WinБозе ХР Laughing Man_Made_Hell. Ще пробвам с преинсталиране дано да стане ... ако не ще пробвам и разни други трикове. Тя явно е от игрите в стил първата задача е да разбереш как по дяволите става самата инсталация ха ха ха.
Благодаря за съветите ще ги пробвам.

Абе,горе-долу си е така Very Happy но ако уина ти е с медиа плеър 10 и нагоре ще я подкараш доста трудно.затова най-добре при следващия опит откажи инсталирането на wmp кодеците-аз така я подкарвах Усмивка
Мнение Вто Юли 28, 2009 4:34 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Very Happy Тази игричка тръгвам малко в стил "с обувалка". Успях да я подкарам, но работи единствено когато всички аудио и видо приложения на РС-то са спрени и я стартирам не от линка, а от менюто на самият диск. Мерси за помощта и съветите.

Като първи впечатления е малко .... как да каже не толкова впечатляваща. Като цяло атмосферата е стандартна, но персонажите не преливат от интелект. Примерно бесният пожарникар звучи направо смешно с това мучене, което изкарва преди да изскочи из зад ъгъла. Няма да се спирам конкретно на всеки един макар да не би ми отнело много време. Друг персонаж, който ме разсмя от сърце беше медицинската сестра, която сърце не им е дало да я направят нещо по-различно от модел и просто в лицето е леко .... пипната Very Happy .
Ами това са ми впечатленията за момента.

Мнение Сря Юли 29, 2009 10:50 am
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Хаха,да-медицинските сестри са едни от най-малко странните персонажи в играта,малко по-навътре в играта има друг,който странно наподобява дебел чичко,но без ръце и крака Very Happy Да не забравяме и огромните пилета-мутанти и балетиста Very Happy Мен лично ме издразни факта,че-остави,че се движиш доста бавно-няма и спринт.Иначе се огледай добре,всичко останало е пипнато.Има пропагандистки постери ,лицето на Сталин се вижда навсякъде,а и draw distance е впечатляващ,в далечината дори можеш да видиш кулата,която ще посетиш към края на играта.Имам странното усещане,че тази игра съвсем не е била готова,когато са решили да я пуснат на пазара.Някъде бях чел,че вируса по-късно в играта започва да засяга и теб,да влияе на сетивата ти,но не усетих да има нещо такова.А,и още нещо-играта поддържа HDR,но е изключен по подразбиране.Можеш да го пуснеш от...ммм...един текстов файл,който се намира в папката на играта Very Happy
Мнение Сря Юли 29, 2009 4:31 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Ще ми дадеш ли малко повече подробности за пускането на HDR. Иначе да фона наистина изглежда добре имайки предвид коя година се е появила играта наистина е впечатляващ. Ще видим до къде ще ми стигне времето да я изиграя.
Потърсих и Metro 2033, но така и не попаднах никъде на нея.

Мнение Чет Юли 30, 2009 9:15 am
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Разбира се Усмивка Значи въпросния файл можеш да го намериш във C:\Program Files\1C Company\You Are EMPTY\config_engine,вътре намираш ds2engine.cfg,отваряш го с notepad и рекатираш следните редове така:

color_bpp 32
depth_bpp 24
stencil_bpp 0
fullscreen 1
refresh 75
hdr 1
hdr_buffer_size 1024
hdr_use_blue_shift 1
render_dll ds2render
soundsystem_dll ds2soundsystem
screen_w 1024
screen_h 768
use_shaders 1
use_normalmaps 1
use_cached_skinning true

Направо го копирай както ти го давам,сейваш и играеш Усмивка

А Метро 2033 е още в процес на разработка,очаква се по някое време Very Happy Повече инфо тук
Мнение Чет Юли 30, 2009 10:42 am
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Отговорете с цитат   

Metro 2033 ? За какво иде реч ?

Мнение Чет Юли 30, 2009 4:07 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Става дума за това : Metro 2033. Усмивка

Мнение Пет Юли 31, 2009 8:18 am
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Отговорете с цитат   

Защо ли ми прилича толкова много на Fallout 3 ? Историята - подобна. Ти си роден в бункер и си живееш живот, докато навън се водят ожесточени битки след ядрена бомба... и като ставаш на 20тина години излизаш навън да оправиш цялата тази баркотия и това се развива през 2206 година май беше...

Мнение Пет Юли 31, 2009 8:24 pm
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Отговорете с цитат   

Цитат:

GEGATA написа:
Защо ли ми прилича толкова много на Fallout 3 ? Историята - подобна. Ти си роден в бункер и си живееш живот, докато навън се водят ожесточени битки след ядрена бомба... и като ставаш на 20тина години излизаш навън да оправиш цялата тази баркотия и това се развива през 2206 година май беше...

Тоя Fallout 3 ти е промил мозъка,ей!Няма нищо общо с нея,освен пост-апокалиптичната си тематика.Не си роден в бункер и не излизаш никъде като станеш на 20.Сериозно,прочете ли story-то на сайта на производителя?
Мнение Съб Авг 01, 2009 7:43 pm

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на:   
Иди на страница 1, 2  Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 3:50 am
  Покажи мнения от преди: