|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
Цитат: Man_Made_Hell написа:
Цитат: GEGATA написа: Защо ли ми прилича толкова много на Fallout 3 ? Историята - подобна. Ти си роден в бункер и си живееш живот, докато навън се водят ожесточени битки след ядрена бомба... и като ставаш на 20тина години излизаш навън да оправиш цялата тази баркотия и това се развива през 2206 година май беше...
Тоя Fallout 3 ти е промил мозъка,ей!Няма нищо общо с нея,освен пост-апокалиптичната си тематика.Не си роден в бункер и не излизаш никъде като станеш на 20.Сериозно,прочете ли story-то на сайта на производителя?
Аз не чета, аз играя ! Връткал ли си играта въобще? Роден си в Vault 101, където отрасваш. Баща ти иска да подкара пречиствателя на вода, но Enclave естествено са против това ... и започва мисията signs of the father... и излизаш от бункера да търсиш баща си на 21 ако не се лъжа... Айде да не оспамваме темата...
Съб Авг 01, 2009 8:20 pm
|
|
|
Man_Made_Hell
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
|
|
|
Цитат: GEGATA написа:
Цитат: Man_Made_Hell написа:
Цитат: GEGATA написа: Защо ли ми прилича толкова много на Fallout 3 ? Историята - подобна. Ти си роден в бункер и си живееш живот, докато навън се водят ожесточени битки след ядрена бомба... и като ставаш на 20тина години излизаш навън да оправиш цялата тази баркотия и това се развива през 2206 година май беше...
Тоя Fallout 3 ти е промил мозъка,ей!Няма нищо общо с нея,освен пост-апокалиптичната си тематика.Не си роден в бункер и не излизаш никъде като станеш на 20.Сериозно,прочете ли story-то на сайта на производителя?
Аз не чета, аз играя ! Връткал ли си играта въобще? Роден си в Vault 101, където отрасваш. Баща ти иска да подкара пречиствателя на вода, но Enclave естествено са против това ... и започва мисията signs of the father... и излизаш от бункера да търсиш баща си на 21 ако не се лъжа... Айде да не оспамваме темата...
Опропастяваш я,защото не четеш,ми се правиш на отворен.Говорех ти за историята на Metro 2033,не на Fallout 3.И куеста,който следиш във Фолаут не е signs of the father,a scientific pursuits Играеш,ама нищо не виждаш.
Съб Авг 01, 2009 9:20 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Приятели понеже усещам на къде отиват нещата ще ви помоля да не започвате този спор за да не се налага да заключвам пак темата.
Ще помоля дискусията за напред да остане само на тема You are EMPTY.
Съб Авг 01, 2009 10:52 pm
|
|
|
novichok47
Нов потребител
Местожителство: USA Atlanta GA
|
Ти Си Празен ! супер яка игричка, найстина, че прилича на S.T.A.L.K.E.R както и FallOut и най-новата Metro 2033 също си прилича с S.T.A.L.K.E.R и 4-те игри са супер
_________________ С.Т.А.Л.К.Е.Р.А зоны
|
Пет Авг 13, 2010 1:11 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 4:41 am
|