novichok47
Нов потребител
Местожителство: USA Atlanta GA
|
Цитат: Man_Made_Hell написа:
Цитат: Reiko написа: Имам очаквания че това ще е нещо много добро.
Правена е от част от екипа,работел по сталкер.Както се и оказа,с напускането си,те замъкнали и кода на X-Ray енджина-не виждаш ли приликите? Хората около огъня,китара,музика,да не говорим и за доста познати сталкерски фрази,които чух в трейлъра.Но изглежда да е нещо добро,мхм,малко S.T.A.L.K.E.R. клонинги въобще не са излишни
Както се и оказа,с напускането си,те замъкнали и кода на X-Ray енджина. Точно и за това никога няма да я играя
_________________ С.Т.А.Л.К.Е.Р.А зоны
|
Пет Авг 13, 2010 4:13 pm
|
|
|
Ghost
Редовен потребител
Местожителство: Припят
|
Metro 2033: Last Refuge
|
|
|
Като цяло играта е направена по книга. Аз разгледах играта подробно врътнах я 3-4 пъти и разбира се после прочетох и книгата, главната разлика между играта и книгата е, че в играта Артьом е едва 20 годишен и са го изкарали доста корав тип, убива като ненормален тия мутанти, а в книгата го е страх да пипне оръжие едва ли не и уби не повече от 3-4 мутанта. Иначе нормално е играта да е накъсана и не толкова подробна, колкото книгата относно случки, история и т.н. съвсем малко са оплели историята, но бих искал да заявя, че книгата Метро 2033 е същинска Библия на Пост-апокалипсиса! Метро 2034 е наистина поредното зашеметяващо заглавие на Дмитрий Глуховски. Честно казано ми се насълзиха очите като прочетох края на Метро 2034 наистина силен и неочакван край. Относно играта доста неща в нея са направени адски реалистични "Не по-малко необходими са филтрите за противогази, които използвате при излизането на повърхността или при преминаване през обгазени тунели. Когато пък сложите противогаза, не забравяйте да поглеждате и към часовника на ръката си, който отмерва оставащото време, през което филтърът е годен за използване. Навигацията в мрачните тунели не би била същата без използването на вездесъщото фенерче. За да ви послужи в напрегнат момент обаче, трябва да го зареждате чрез портативен генератор всеки път, когато се намирате до постоянен източник на светлина.
_________________ Зов Припяти
|
Пон Яну 02, 2012 1:48 am
|
|
|
Ghost
Редовен потребител
Местожителство: Припят
|
Metro 2033: Last Light
|
|
|
Имам и 2-те книги на Метро, като на Метро 2033 изготвих наистина специална твърда корица (полиграфист съм), на корицата съм гравирал логото на Метро 2033 от играта и се получи наистина брутално, ще ви покажа снимка по-късно. Колкото до Метро 2034 работя върху нейната корица и още обмислям лого + изображение.
Но нека не се отклонявам от темата, кога според вас приятели се очаква да излезен Metro 2033: Last Light, има ли някой информация? Тъй като е втора част се очаква да е с доста по-леки изисквания. Първата игра беше с доста тежки изисквания, въпреки, че ги покривах без проблем, интересно ми е като цяло на доста игри, вторите им части винаги ги правят с доста по леки изисквания, а иначе резолюция, ефекти, графичните елементи са доста по-добре направени, например: Call of Duty: Modern Warfare (първата игра от поредицата беше с тежки изисквания), Call of Duty: Modern Warfare 2 (тя за разлика от първата беше с далеч по-леки изисквания, позволяващи на доста голяма аудитория от gamer-и да я играят). Надявам се и най-вече очаквам втората игра (Metro 2033: Last Light) да е с леки изисквания и да тръгне като по вода!
_________________ Зов Припяти
|
Пон Яну 02, 2012 1:57 am
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Октомври месец тази година.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Пон Яну 02, 2012 4:23 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Малко съм те поизлъгал за което съжелявам. Играта се очаква това лято да излезе.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Вто Яну 03, 2012 6:13 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 1:58 pm
|
|