Ограбване
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Категория - Общи въпроси

Автор Съобщение
Сталин
Редовен потребител
Редовен потребител

Местожителство: Варна
Ограбване   Отговорете с цитат   

Искам да попитам кой и как е ограбил всичките апартаменти в града,кой е позволил това,всъщност всичко което е изнесено от зоната е силно радиоактивно.
Мнение Чет Дек 17, 2009 5:50 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

Това наистина е интересен въпрос. Аз лично си мисля, че голяма част от предметите, както и преравянето на магазините (имайки предвид, че за времето си всички са били и добре заредени и с качествени скъпи стоки) е станало още в първите дни. Вече как е било изнесено и идея си нямам. Rolling Eyes

Мнение Чет Дек 17, 2009 7:54 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Сталин
Редовен потребител
Редовен потребител

Местожителство: Варна
  Отговорете с цитат   

Да като сметнеш,че е било по времето на СССР,когато накива неща не са били много допустими.А другото е тези обърнати автобуси в завод Юпитер и нарязани камиони Laughing Laughing Laughing вобще човешката лакомия край няма.
Мнение Чет Дек 17, 2009 9:42 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
NoName
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив
  Отговорете с цитат   

Мене много ме е яд, за това разграбване ... Защото градът представлява един музеи на миналото, музеи на комунизмът същo ... а с това разграбване са го развалили. Интересно ми е какав човек трябва да си за да отидеш да крадеш радиоактивен телевизор примерно ... да не говориме, чe на някои снимки съм виждал, чe дори са откраднали кранчeтата на чeшмите ... за кво говориме тука. Но явно има много бедни хора, друг е въпросът, че явно охраната е супер зле ... ако изобщo има ощe такава. Аз си мислех, чe самата радиация е най-добрата охрана, но явно нищо не можe да спре крадците ...
Това ако бешe в БГ, циганите сигурно щяха да вземат и тухлите и панелите и дърветата щяха да отсечaт да имат за печките ... Very Happy хаьхаь
Мнение Вто Мар 22, 2011 5:31 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Keegan
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: Хасково
  Отговорете с цитат   

Цитат:

NoName написа:
Мене много ме е яд, за това разграбване ... Защото градът представлява един музеи на миналото, музеи на комунизмът същo ... а с това разграбване са го развалили. Интересно ми е какав човек трябва да си за да отидеш да крадеш радиоактивен телевизор примерно ... да не говориме, чe на някои снимки съм виждал, чe дори са откраднали кранчeтата на чeшмите ... за кво говориме тука. Но явно има много бедни хора, друг е въпросът, че явно охраната е супер зле ... ако изобщo има ощe такава. Аз си мислех, чe самата радиация е най-добрата охрана, но явно нищо не можe да спре крадците ...
Това ако бешe в БГ, циганите сигурно щяха да вземат и тухлите и панелите и дърветата щяха да отсечaт да имат за печките ... Very Happy хаьхаь

Доколкото разбрах от гида,след аварията,когато нивата на радиация и замърсяване и т.н. са понамалени са върнали войници обратно в града за да разчистят апартаменти,магазини,складове и прочее.Техниката,силно замърсената и негодна е била изхвърляна направо през прозорците,докато останалата е била натоварвана на камиони и заравяна някъде.Обаче ми е чудно,примерно на кого биха му трябвали радиаторите и леглата от апартаментите Very Happy За охраната-не си прав,има 3 пропускателни пункта,докато стигнеш до Припят,последния е на самия вход на града.Но останах с впечатлението,че на никой,ама на никой не му дреме за Припят.Да не ви казвам около ЧАЕЗ какво беше,обаче - охрана,камери,даже май и патрулиращи имаше Very Happy За радиацията....аз лично се уплаших,когато в един от апартаментите брояча се разписка. Embarassed
Мнение Вто Мар 22, 2011 6:12 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
CCCP_Fan
Нов потребител
Нов потребител

Отговорете с цитат   

На мене ми е интересно как двигателите на камионите са прекарали. Very Happy
Мнение Вто Дек 27, 2016 12:06 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на: