Сталин
Редовен потребител
Местожителство: Варна
|
Ограбване
|
|
|
Искам да попитам кой и как е ограбил всичките апартаменти в града,кой е позволил това,всъщност всичко което е изнесено от зоната е силно радиоактивно.
Чет Дек 17, 2009 5:50 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Това наистина е интересен въпрос. Аз лично си мисля, че голяма част от предметите, както и преравянето на магазините (имайки предвид, че за времето си всички са били и добре заредени и с качествени скъпи стоки) е станало още в първите дни. Вече как е било изнесено и идея си нямам.
Чет Дек 17, 2009 7:54 pm
|
|
|
Сталин
Редовен потребител
Местожителство: Варна
|
Да като сметнеш,че е било по времето на СССР,когато накива неща не са били много допустими.А другото е тези обърнати автобуси в завод Юпитер и нарязани камиони вобще човешката лакомия край няма.
|
Чет Дек 17, 2009 9:42 pm
|
|
|
NoName
Нов потребител
Местожителство: Пловдив
|
Мене много ме е яд, за това разграбване ... Защото градът представлява един музеи на миналото, музеи на комунизмът същo ... а с това разграбване са го развалили. Интересно ми е какав човек трябва да си за да отидеш да крадеш радиоактивен телевизор примерно ... да не говориме, чe на някои снимки съм виждал, чe дори са откраднали кранчeтата на чeшмите ... за кво говориме тука. Но явно има много бедни хора, друг е въпросът, че явно охраната е супер зле ... ако изобщo има ощe такава. Аз си мислех, чe самата радиация е най-добрата охрана, но явно нищо не можe да спре крадците ...
Това ако бешe в БГ, циганите сигурно щяха да вземат и тухлите и панелите и дърветата щяха да отсечaт да имат за печките ... хаьхаь
|
Вто Мар 22, 2011 5:31 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
|
|
|
Цитат: NoName написа: Мене много ме е яд, за това разграбване ... Защото градът представлява един музеи на миналото, музеи на комунизмът същo ... а с това разграбване са го развалили. Интересно ми е какав човек трябва да си за да отидеш да крадеш радиоактивен телевизор примерно ... да не говориме, чe на някои снимки съм виждал, чe дори са откраднали кранчeтата на чeшмите ... за кво говориме тука. Но явно има много бедни хора, друг е въпросът, че явно охраната е супер зле ... ако изобщo има ощe такава. Аз си мислех, чe самата радиация е най-добрата охрана, но явно нищо не можe да спре крадците ...
Това ако бешe в БГ, циганите сигурно щяха да вземат и тухлите и панелите и дърветата щяха да отсечaт да имат за печките ... хаьхаь
Доколкото разбрах от гида,след аварията,когато нивата на радиация и замърсяване и т.н. са понамалени са върнали войници обратно в града за да разчистят апартаменти,магазини,складове и прочее.Техниката,силно замърсената и негодна е била изхвърляна направо през прозорците,докато останалата е била натоварвана на камиони и заравяна някъде.Обаче ми е чудно,примерно на кого биха му трябвали радиаторите и леглата от апартаментите За охраната-не си прав,има 3 пропускателни пункта,докато стигнеш до Припят,последния е на самия вход на града.Но останах с впечатлението,че на никой,ама на никой не му дреме за Припят.Да не ви казвам около ЧАЕЗ какво беше,обаче - охрана,камери,даже май и патрулиращи имаше За радиацията....аз лично се уплаших,когато в един от апартаментите брояча се разписка.
_________________ Radda-Radda...
|
Вто Мар 22, 2011 6:12 pm
|
|
|
CCCP_Fan
Нов потребител
|
На мене ми е интересно как двигателите на камионите са прекарали.
|
Вто Дек 27, 2016 12:06 am
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 4:19 am
|
|
|