S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Покупка на третия СТАЛКЕР в България-руска версия
|
|
|
Здравейте, интерсува ме някой знае ли от къде мога да си купя руската версия на играта в нашата татковина?
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Вто Апр 13, 2010 3:37 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Потърси из on-line магазините. До колкото си спомням не съм виждал никъде из РС магазините.
Сря Апр 14, 2010 6:40 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Питах в ozone , но ми отговирха, че работят само с европейски версии на игри. Някакви други идеи, къде да проверя?
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Сря Апр 14, 2010 1:11 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Ами поразпитах из разни сайтове и отговорите варираха, че това ставало с поръчка на единична бройка от русия до това, защо съм искал руска версия.
Да ти кажа май единственият начин е да търсиш друг интернет магазин. Все ще има начин да я изпратят и неизбежно ще ти излезе повече. Или другата алтернатива ако имаш познат там.
Чет Апр 15, 2010 11:59 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Аз по принцип имам роднина в Русия( първия СТАЛКЕР ми е от там, ама е пиратка), та си викам дали да не си поръчам пак пиратска версия(с кутийка,обложка и картинка върху самия диск- баш оригинал),защото държа повече да е руска версия отколкото да е на английски и да е оригинал.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Чет Апр 15, 2010 4:46 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Откровено казано си мисля, че задачата, която си си поставил е сложна, но не и неизпълнима. Като цяло ако е оригинал ще дадеш повече пари поради простата причина, че доставката ще е по сложна.
В крайна сметка ти решаваш. Аз нямам търпение да видя дали в България ще се появи трилогията като пакет. Понеже официално това го бях срещал. Тогава не 100, а 200% ще си ги купя.
Пет Апр 16, 2010 9:10 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Вярно ли е,че в английската версия ги няма вицовете, лафовете и прочие... ,и че превода бил кофти?
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пет Апр 16, 2010 11:25 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Цитат: Sunny написа: Аз нямам търпение да видя дали в България ще се появи трилогията като пакет. Понеже официално това го бях срещал. Тогава не 100, а 200% ще си ги купя.
Не мисля,че ще има проблем, обаче цената(според мен) ще отиде над 100-така.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пет Апр 16, 2010 11:30 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
|
|
|
Цитат: S.T.A.L.K.E.R. написа: Аз по принцип имам роднина в Русия( първия СТАЛКЕР ми е от там, ама е пиратка), та си викам дали да не си поръчам пак пиратска версия(с кутийка,обложка и картинка върху самия диск- баш оригинал),защото държа повече да е руска версия отколкото да е на английски и да е оригинал.
Аз си я купих от e-bay и с доставката ми излезна много по-евтина,отколкото ако си я бях купил от тук-има-няма 50 лева.Затова ти предлагам ако имаш възможност да си я купиш от там.
http://cgi.ebay.com/Game-STALKER-Call-of-Pripyat-New-DVD-Box-russian_W0QQitemZ320506257729QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9fa96141
http://cgi.ebay.com/Game-STALKER-Call-of-Pripyat-New-DVD-Box-russian_W0QQitemZ320504582235QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9f8fd05b
Доставката е $8-15 - зависи откъде идва.
Цитат: Вярно ли е,че в английската версия ги няма вицовете, лафовете и прочие... ,и че превода бил кофти?
Вярно е! Английската версия е много зле,вицовете...ммм,не звучат смешно,а и неща от рода на "Howdy Ho!" съвсем не могат да засенчат прословутото "I said come in,don't stand there".
_________________ Radda-Radda...
|
Пет Апр 16, 2010 5:51 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
|
|
|
Цитат: Keegan написа:
Цитат: S.T.A.L.K.E.R. написа: Аз по принцип имам роднина в Русия( първия СТАЛКЕР ми е от там, ама е пиратка), та си викам дали да не си поръчам пак пиратска версия(с кутийка,обложка и картинка върху самия диск- баш оригинал),защото държа повече да е руска версия отколкото да е на английски и да е оригинал.
Аз си я купих от e-bay и с доставката ми излезна много по-евтина,отколкото ако си я бях купил от тук-има-няма 50 лева.Затова ти предлагам ако имаш възможност да си я купиш от там.
http://cgi.ebay.com/Game-STALKER-Call-of-Pripyat-New-DVD-Box-russian_W0QQitemZ320506257729QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9fa96141
http://cgi.ebay.com/Game-STALKER-Call-of-Pripyat-New-DVD-Box-russian_W0QQitemZ320504582235QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9f8fd05b
Доставката е $8-15 - зависи откъде идва.
Цитат: Вярно ли е,че в английската версия ги няма вицовете, лафовете и прочие... ,и че превода бил кофти?
Вярно е! Английската версия е много зле,вицовете...ммм,не звучат смешно,а и неща от рода на "Howdy Ho!" съвсем не могат да засенчат прословутото "I said come in,don't stand there".
Благодаря ти, Keegan. A трудно ли става покупка, че не съм копувал до сега в интернет?
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Апр 17, 2010 11:51 am
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Keegan дава добра идея, но има един малък проблем относно внасянето. Поне аз не веднъж се занимавах с освобождаване на неща от митницата та при покупка над 15 евро се изисква ходене по мъките. Ако успееш да убедиш продавача (примерно със съобщение към превода в paypal) да ти я фактурира на по-ниска цена ще си спестиш много мъки.
Колкото до вицовете и майтапите ще потвърдя нае на 100, а на 200%, че те не са прехвърлени при превода. Колкото и да съм скаран с руския последната версия я играх в началото на руски и наистина диалозите са доста по различни, ако мога да се изразя така по цветущи.
Нед Апр 18, 2010 1:43 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Ами не е никак трудно,намираш каквото ти трябва,поръчваш,чакаш потвърждение и до 2 седмици е тук.А,Съни,аз с последните няколк пратки нямам никакъв проблем-отивам и си я взимам както преди Странна работа...
_________________ Radda-Radda...
|
Нед Апр 18, 2010 9:30 am
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Зависи от къде е поръчката. Понеже вече ги делят на ЕС и Останалите. Лично аз бях поръчвал от "Останалите", разбирай САЩ.
Нед Апр 18, 2010 4:30 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница 1, 2 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 3:36 am
|
|
|