Reiko
Модератор

Местожителство: Plovdiv
|
Е с това последното ме свали на земята от смях . "Края на света" ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Съб Сеп 04, 2010 5:47 pm
|
|
|
Sunny
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
|
Почвам да си мисля колко силен е този рекламен трик да се анонсира игра в толкова ранен период. Кара хората да правят всевъзможни предположения. Дано да оправдаят очакването понеже този рекламен трик върви ръка за ръка с големи надежди за продукта. Лично аз съм оптимист (Все пак до момента не са ме разочаровали.) . Дано се окаже даже по-добра от Сянката понеже и до момента тя, поне за мен си остава фаворит.
Нед Сеп 05, 2010 12:04 pm
|
|
|
Reiko
Модератор

|
Е айде сега. Вярно че сянката е правиха 7 години, НО те нямаха база. Правиха всичко от 0. А сега когато имат основи и здрав под на който са стъпили, мисля, че 2 години са достатъчни да направят нещо перфектно.
|
Нед Сеп 05, 2010 1:53 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят

Местожителство: Бургас
|
" Всички знаем колко струва оригиналният S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky... стана плейъбъл чак след втората кръпка и енджойъбъл - едва след четвъртата.
Да не говорим за разбъзиканите странични куестове, за това че те прострелват през 30 сантиметрова бетонна стена и изчезващите във въздуха гранати. Има няколко момента, които напълно могат да ти скапят удоволствието. Понякога сталкерите от групата ти са напълно неадекватни, а когато трябва да презаредиш за 50-ти път сейв, защото ключово за прогреса на играта NPC се натриса на аномалия, впуска се в престрелки, дето изобщо не му е работа да ги води или просто се самовзривява с граната. Направо ти иде да засилиш играта към коша. "
Ама като цяло STALKER е добра игра !
Нед Сеп 05, 2010 6:23 pm
|
|
|
Sunny
Dictador

|
Както се казва : "Хубавите неща стават бавно.". Колкото до Clear Sky лично за мен беше прибързано пуснат и не особено довършен, но определено нещата се коригирха след появата на S.T.A.L.K.E.R. - Зов Припяти. Така, че откровено ще чакам с интерес новта игра от поредицата.
Пон Сеп 06, 2010 11:19 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев

Местожителство: Хасково
|
|
|
|
Цитат: GEGATA написа: " Всички знаем колко струва оригиналният S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky... стана плейъбъл чак след втората кръпка и енджойъбъл - едва след четвъртата.
Да не говорим за разбъзиканите странични куестове, за това че те прострелват през 30 сантиметрова бетонна стена и изчезващите във въздуха гранати. Има няколко момента, които напълно могат да ти скапят удоволствието. Понякога сталкерите от групата ти са напълно неадекватни, а когато трябва да презаредиш за 50-ти път сейв, защото ключово за прогреса на играта NPC се натриса на аномалия, впуска се в престрелки, дето изобщо не му е работа да ги води или просто се самовзривява с граната. Направо ти иде да засилиш играта към коша. "
Ама като цяло STALKER е добра игра !
Не знам коя игра си играл,но нищо от изброеното от теб не се е случвало при мен.Всички знаем...не,ти знаеш колко струва оригиналния (?) клиър скай.Не може да се отрече,че има някои недосмислици,но като цяло си беше солиден продукт.Има си проблеми като всяка игра,но не чувам да мрънкаш за Фолаут 3 примерно,които след 2 години на пазара още е пълна с бъгове.Както и да е,според мен Небето си беше стъпка в правилната посока-да не забравяме,че голяма част от нещата представени там са и в CoP.И,сериозно,не помня в Небето да има NPC ключово за играта.Кой? Ако си спомням правилно,през по-голяма част от играта си сам,а когато не си,имаш просто отбор сталкери (като престрелката на моста преди Лиманск),които са неутрални и не влияят на прогреса ти.Всички разбрахме,че не си фен на поредицата,но не е нужно да го изтъкваш при всеки удобен случай.
Колкото до С.Т.А.Л.К.Е.Р. 2 не мисля,че е рано.Някой да помни Дюк 4ever?
_________________ Radda-Radda...
|
Пон Сеп 06, 2010 1:32 pm
|
|
|
Sunny
Dictador

|
Честно да ти кажа аз помня доста игри и преди Дюк, но все пак за да бъде запомнена дадена игра не просто като заглавие тя трябва да има нещо като съдържание. Все пак не искам да подценявам разработчиците понеже наистина като цяло поредицата Сталкер не зависимо от добрите и лошите страни си е доста запомняща се.
Според мен беше доста сериозна крачка самото създаване сега просто всичко зависи не просто от създаване на следващата игра от поредицата, а за игра по-добра и по-запомняща се предишната, а това е трудно. Но както се казва, че каквото човек си направаи сам друг не може да му го направи нали ?
Сега "просто" ще трябва да надскочат високото стъпало, което сами поставиха.
Вто Сеп 07, 2010 9:01 am
|
|
|
Reiko
Модератор

|
|
|
|
GEGA, нищо лично към тебе приятелю но ако мислиш, че тука това е форум в който трябва да плюеш сталкера много си сбъркал. Разбирам те, че не го харесваш толкова, но не е нужно да ни го набиваш в главите. Водили сме тази дискусия хиляди пъти и съм ти казвал, защо го харесвам и защо не харесвам FallOut. Играя сталкер от 3 години и до сега не съм срещал нито един бъг от тези които ти горе изброи. А FallOut за тези 2 часа в които го играх срещнах такива гнусни бъгове, че няма на къде повече. А да не забравим, че ИМЕННО СТАЛКЕР въвдедоха този нов тип игри и буквално направиха революция в тази "индустрия".
Но до тук с дискусията коя игра е по-добра и коя не. Това е форум за Чернобил а тази секция е за СТАЛКЕР, а не за други игри. Ако толкова не ти харесва просто не пиши. Във форума не сме много хора и се знаем всички. Вместо да се подкрепяме ние се караме. Зорлям караш да заключваме теми и да трием мнения. Не ти се карам просто ти го казвам като приятел. При следващото мнение от който и да е било, за това СТАЛКЕР колко тъпа игра е, без изобщо да се обеснявам ще трия мнения.
Това е което исках да кажа. Поздрави
|
Вто Сеп 07, 2010 10:52 am
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят

Местожителство: Бургас
|
Не го плюя, просто цитирам това което са казали в PC Mania... не вярвам да пишат глупости там и с такива впечатления останах за CS...
Междодругото превъртях SoC и сега почвам CS
Да видим какво ще стане там...
PC Mania...
Както и да е.Гега,след като попривършиш с CS кажи си мнението.Само не забравяй,че сталкера не е коридорен шутър и не е нужно да следваш само главния сюжет
Аз следвам само главния сюжет... нетърпелив съм да видя какво ще стане по-нататак, пък като я врътна веднъж вече се мотам и изпълнявам 2ростепенни куестове !
Сря Сеп 08, 2010 9:03 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
|
Здравейте, нямаше ме 2 месеца и гледай ти колко коментари се изсипаха... Достатъчно е да пуснат няколко скрийна за 2-ката за да ни запалят.... Може да съм го споменавал, но за мен Shadow of Chernobyl е играта с най-силна атмосфера. (за сега)
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Нед Сеп 12, 2010 5:49 am
|
|
|
Reiko
Модератор

|
Е ти пък много бързаш бе. Още сигурно разработват новия енджин. Ще почакаме още.
|
Нед Сеп 12, 2010 11:49 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил

|
Цитат: Reiko написа: Е ти пък много бързаш бе. Още сигурно разработват новия енджин. Ще почакаме още.
Дано има нов енджин...
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Нед Сеп 12, 2010 5:07 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев

|
Цитат: S.T.A.L.K.E.R. написа:
Цитат: Reiko написа: Е ти пък много бързаш бе. Още сигурно разработват новия енджин. Ще почакаме още.
Дано има нов енджин...
Има нов мултиплатформен енджин,който се "пише" още след излизането на небето.
|
Нед Сеп 12, 2010 6:54 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил

|
Цитат: Keegan написа:
Дано има нов енджин...
Значи ще играем и на Wii.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Сря Сеп 15, 2010 2:55 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев

|
Цитат: Keegan написа:
Дано има нов енджин...
Значи ще играем и на Wii.
Едва ли ще е Wii,по-скоро Xbox.То отдавна се знае,че GSC имат работещ билд на сянката за кашона
|
Пет Сеп 17, 2010 8:43 am
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Фев 12, 2025 9:00 am
|