S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Няколко въпросчета за няколко мисии в Call of Pripyat
|
|
|
1) Артефакта който съм оградил (с Paint-a ), на кого мога да го продам? Пробвах и на Скадовск, и на Янов никой не го ще.
2)Срещнах неква групичка Монолити, които си търсят убежище и ме молят да разкажа на всички в базата за тях , та да ги приемат. До тук добре, отивам на Янов, казвам на тоя на ония и .... нищо WTF???
3)Шматкам се около Cooling Towers и чувам некви гласове "Помощ остават ни два дни... дрън,друн,дрън". Как да им помогна?
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Чет Окт 14, 2010 3:54 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
|
|
|
Ех кога отрепа горкия човечец и му взе артефактите бе??? Та сега, на втория въпрос. За да ги спасиш трябва да си спечелиш доверието на някоя от групировките в Янов. А за тази цел се връщаш на първото ниво, отиваш при Султан да ти предложи работата за да ограбите сталкерите. Приемаш е ОБАЧЕ отиваш при тях (на съседния голям кораб) и ги предупреждаваш. Те ще те помолят за помощ, приемаш, връщаш се при бандюгите, отивате да ограбите """нищо не подозиращите и неподготвени сталкери""", трепеш бандитите и се връщаш при Брадата. Той ти предлага работа, да разбиете една сделка за оръжия, правиш квото правиш и визмаш ПДА-то на Морган (водача). Носиш го на някой от командващите в Янов (но и до там ще стигна). След това отиваш пр търговеца на втория етаж на кораба. Той ти предлага работа със учените да им занесеш 3 детектора (от най готините). Намираш ги, носиш ги, връщаш се на първото ниво, отиваш при търговеца (пак този на втория етаж) и му казваш че всичко е минало ОК. Пошматкваш се насам-натам може и да си поспиш. После той ще ти съобщи по радиостанцията, че му трябваш спешно. Отиваш и ти казва че Брадата го е изиграл с тая сделка ида говориш с него. Отиваш говориш с брадаткото, връщаш се пак на втория етаж и ония ще ти предложи работа със Султан (лично аз предлагам да му откажеш) той ще ти детектора (най най най нов където никъде го няма) и от там се връщаш в Янов, отиваш при охладителната кула пускаш детектора и едни трупове ще изпопадат от един портал. Взимаш ПДА-то на командира им и го носиш на някой от групировките (зависи преди това на кой си дал ПДА-то на Морган. И така ще спечелиш доверието им, и от там ще можеш да спасиш монолитите, като те ще се присъединят към някоя от групировките (зависи от това на коя си спечелил доверието). А тези артефакти не се продават. Брадата ще ти предложи работата да му занесеш един такъв и ще тои плати дебело за тях. А отностно горкия човечец който си го отрепал Ноа се казва. Не трябваше да се плашиш от това че те посреща с изтрел, не може да те нарани. Ама вече станалото станало лека му пръст.
Та това е. Надявам се да съм бил полезен.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Чет Окт 14, 2010 7:53 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Reiko по-подробно и добре написано обяснение отдавна не бях чел. Само мога да кажа едно огромно браво.
Чет Окт 14, 2010 8:25 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Благодаря .
|
Чет Окт 14, 2010 10:13 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
И аз като я играех, Reiko ми каза да не се стряскам като ме стрелне Ноа, но и аз го разстрелях на място... :S
Пет Окт 15, 2010 8:16 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Благодаря ти, Reiko.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пет Окт 15, 2010 10:16 am
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Пак заповядай.
|
Пет Окт 15, 2010 3:23 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
А колко пъти съм се лутал при тая кула с тия детектори ! Наскоро си превеждах от руски. Reiko, ще се опитам да преиграя написаното от теб, никога не съм се сетил до сега за някой неща.
|
Пет Окт 15, 2010 7:36 pm
|
|
|
shraik
Редовен потребител
|
Вече знам почти всичко за COP само тук таме някой друг тайник още ми се опъва.
този сташ незнам как да стигна до него
|
Пет Окт 15, 2010 11:20 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Добре де, Reiko, въпросния детектор си го намерих по друг начин, не помня как де , но отидох до кулата и пак нищо не става. За мисията, която ти дава Султан, където трябва да избиеш хората на другия кораб, я минах отдавна и не съм ги предупредил. Отидох при Султан, но нямаше мисия. Ай сиктир... Между другото съвсем случайно открих, че вместо пистолет, на слота можеш да си сложиш помпа с оптика.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Окт 16, 2010 10:41 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Цитат: S.T.A.L.K.E.R. написа: Добре де, Reiko, въпросния детектор си го намерих по друг начин, не помня как де , но отидох до кулата и пак нищо не става. За мисията, която ти дава Султан, където трябва да избиеш хората на другия кораб, я минах отдавна и не съм ги предупредил. Отидох при Султан, но нямаше мисия. Ай сиктир... Между другото съвсем случайно открих, че вместо пистолет, на слота можеш да си сложиш помпа с оптика.
Че,здрасти! То още на ранните бета тестове това беше дебело подчертано,че можеш да слагаш каквото и да е оръжие в който и да е от слотовете.Иначе с детектора отиваш до кулата,качваш се на стената (там дето е най-високо) и вадиш детектора.Другото ше стане от самосебе си
_________________ Radda-Radda...
|
Съб Окт 16, 2010 1:16 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Мерси, браточка.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Окт 16, 2010 1:45 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Добре де, пробвах да направя написаното от reiko. Взех мисията от Султан, предупредих ония, те бяха готови, отиваме вечерта, дадох команда да тръгваме....в един момент стана една пукотевица не разбрах по кой да стрелям и нищо не направих, от другите останаха 2-ма, дадоха ми някакви неща и куеста изчезна. Отивам да навия обитателите на Янов да приемат монолитовците, те не щат.... аз ли съм объркал нещо или ...?
|
Съб Окт 16, 2010 4:52 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
|
Прочети го това пак и по-старателно. Можеш да ги вкараш САМО когато имаш доверието на една от групите. А как да го спечелиш съм обеснил подропно по-горе.
|
Съб Окт 16, 2010 7:03 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Reiko, прочетох внимателно и установих какво съм пропуснал ! Не съм занесъл трите детектора, а занесох ПДА-то на Морган. Занесох го на ДОЛГ и от склада им си взех един хубав комбинезон на ДОЛГ
|
Съб Окт 16, 2010 7:53 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница 1, 2 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 3:39 am
|
|