shraik
Редовен потребител
|
Да ви питам, какви са привилегиите и минусите, когато печелиш доверието на свобода или дълг?
|
Съб Окт 16, 2010 9:32 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Цитат: shraik написа: Да ви питам, какви са привилегиите и минусите, когато печелиш доверието на свобода или дълг?
За мен един от минусите ( за коя и да е групировка), че като си член на едната, ако те видят от другата, ще те запукат без да му мислят.
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Последната промяна е направена от S.T.A.L.K.E.R. на Нед Окт 17, 2010 3:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
Нед Окт 17, 2010 2:47 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Цитат: S.T.A.L.K.E.R. написа:
Цитат: Sixkiller написа: Занесох го на ДОЛГ и от склада им си взех един хубав комбинезон на ДОЛГ
Да, по този начин можеш да помогнеш на монолитовците да се скрия на Янов и ще се присъединят към Duty. Относно 3-те детектора, един вече имах, другите два намерих като пречуках с калашера два сталкера , късмет че имаха тези устройства.
Я кажи кои точно и къде си убил . Аз имам два детектора, търсих и на други локации, обаче не открих нищо. А ми трябва още един. В Припят в труповете на монолитовците и предния път бях търсил - но нищо.
|
Нед Окт 17, 2010 3:09 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Търси сталкери от тези по-горе или други, около аномалиите, като ги разстреляш тогава можеш да видиш дали имат детектори. Виж и при един от професорите в бункера, при него видях веднъж , че има въпросното устройство.
Може да не намериш от първия път, но успех
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Последната промяна е направена от S.T.A.L.K.E.R. на Нед Окт 17, 2010 6:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
Нед Окт 17, 2010 3:38 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Благодаря ти S.T.A.L.K.E.R ! Ще се опитам да открия такъв. А междудругото, за екипа за припят съм събрал Зулус, Вано и Пилота. Още трябва ли да търся ?
|
Нед Окт 17, 2010 3:47 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Днес като играх ме хвана яд, че таман си взех екзоскелет и трябваше да го оставя на път за Припят.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Нед Окт 17, 2010 6:13 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Хах уникално и величествено "пътуване" до Припят. В крайна сметка тръгнахме Аз, Пилота, Зулус, Вано и командира на монолитите, но за съжаление последния беше убит по средата въпреки всичко, останалите четирима пристигнахме в Припят живи и здрави
|
Нед Окт 17, 2010 8:43 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Цитат: Keegan написа:
Цитат: S.T.A.L.K.E.R. написа:
Търси сталкери от тези по-горе или други, около аномалиите, като ги разстреляш тогава можеш да видиш дали имат детектори. Виж и при един от професорите в бункера, при него видях веднъж , че има въпросното устройство.
Може да не намериш от първия път, но успех
Тоя има интересно второ име- Butt
Хах, нали...
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Нед Окт 17, 2010 10:54 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Цитат: shraik написа:
Цитат: Sixkiller написа: Хах уникално и величествено "пътуване" до Припят. В крайна сметка тръгнахме Аз, Пилота, Зулус, Вано и командира на монолитите, но за съжаление последния беше убит по средата въпреки всичко, останалите четирима пристигнахме в Припят живи и здрави
Аз не ги оставям да измрат
И аз така, но на една мисия в Припят, колегите решиха да дойдат с мен, след малко пуцане станаха на зомбите и трябваше да ги очистя
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пон Окт 18, 2010 12:15 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
За детекторите никой не трябва да трепеш. Ако не се лъжа 2 ги даваха като награда (помня че единия беше от учените) а 3-тя го намерих в багера в Копачь.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Пон Окт 18, 2010 3:04 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Цитат: Reiko написа: За детекторите никой не трябва да трепеш. Ако не се лъжа 2 ги даваха като награда (помня че единия беше от учените) а 3-тя го намерих в багера в Копачь.
На мен така ми беше по-лесно
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пон Окт 18, 2010 6:42 pm
|
|