S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Eraser MOD
|
|
|
Здравейте, днес си свалих мод-а бих казал, че ме кефи повече от оригинала, много по-оптимизиран е, имаш си спален чувал, предполагам, че има и други подобрения. Искаше ми се така да беше и Shadow of Chernobyl, но уви...
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Дек 18, 2010 7:33 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Да ти кажа никога не съм чувал за този мод. Ще съм ти безкрайно благодарен ако покажеш няколко снимки.
Вто Яну 11, 2011 8:32 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Заповядай,Sunny:
Линкът към замунда: http://zamunda.net/details.php?id=231439&hit=1
P.S. Играта е самостоятелна, единствено не ми хареса, че мисиите са си същите.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пон Яну 17, 2011 2:49 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Мерси. Изглежда доста интересно. Категорично ще го изпробвам.
Пон Яну 17, 2011 8:47 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Слаба работа. Oblivion Lost е много по-добър.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Вто Яну 18, 2011 8:24 pm
|
|
|
Sixkiller
Редовен потребител
|
Пробва ли ЗИМА-та ? Как е ? Аз в началото взех да я свалям, после обаче ме хвана страх да не би да е прекалено тежка за машината ми и я изтрих...
|
Пет Яну 21, 2011 11:54 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Цитат: Sixkiller написа: Пробва ли ЗИМА-та ? Как е ? Аз в началото взех да я свалям, после обаче ме хвана страх да не би да е прекалено тежка за машината ми и я изтрих...
Ми зависи от машината. Пуснах играта,разцъках 10-тина минути и се изнервих на макс и я изтрих. Причината: уж да е по-реално, като си с костюм и каска(както е в началото на играта), самата тая каска ти закрива голяма част от ляво и от дясно, и като те замаат,ти се въртиш, като гръцки селянин да видиш от къде те пуцат. Само заради това я махнах.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пон Яну 24, 2011 12:21 am
|
|
|
Scarecrøw
Нов потребител
|
Така де... първо привет на всички stalker-и . Сега по темата oтносно мод-а: Има си добри и лоши моменти, но като цяло е доста добре направен и доста по-страшен от оригинала (стига да го подкараш). В началото е малко странен gameplay-а но като му свикнеш цялото преживяване е много по-реалистично. А наскоро разбрах за един друг мод- S.T.A.L.K.E.R Complete 2009, който ми привлече вниманието и реших да го пробвам. Инсталира се нормално обаче като започнах нова игра и ми крашва...имам 512 видео и 1ГБ РАМ и Eraser-a ми върви на МАХ без проблем.. ако някой го е играл и може да помогне бих го оценил.
|
Чет Яну 27, 2011 7:58 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Първо , добре дошъл при нас.
Моля, намали аватара си до 200х200 пиксела според правилата.
А сега по темата. Принципно преди време си играх да търся и да тествам всевъзможни модове, но една част от тях имаха всевъзможни изисквания към играта върху, която ще се качат. Или пък специфични изисквания за инсталация.
Провери или потърси някаква документация от екипа създал мод-а за подобен род проблеми. Иначе оставям да се изкажа по-запознатия от мен Reiko по този въпрос.
Пет Яну 28, 2011 9:04 am
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
А, какво да се изказвам. Аз с модове много не се занимавам. Единствено с Oblivion Lost и от както съм го направил повече не съм променял нищо, харесва ми и го оставих.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Пет Яну 28, 2011 12:54 pm
|
|
|
Scarecrøw
Нов потребител
|
Мда явно просто изискванията са прекалено високи. Само не можах да разбера защо на Erasera винаги ми крашва когато стигна до Припят...порових се из нета и гледам че и други имат същия проблем , но така и не намерих решението...и вече ползвам само Oblivion lost.
|
Пет Яну 28, 2011 4:02 pm
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 4:01 am
|
|
|