Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
S.T.A.L.K.E.R. Дискусия.
|
|
|
Тази тема е с цел да се спре наводняването на раздала с излишни теми, от сорта "Имам проблем при това ниво или при тази мисия." Тук ще се дискутират всички проблеми с мисии, бъгове, графика и т.н. Ще помоля всеки който има нужда от помощ, има мнение, оплакване или каквото и да било друго от игрите да го прави тук. ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА МОДОВЕ. За всички модове които откриете из мрежата може да отворите нова тема но първо проверете дали има такава вече.
П.П. Заключих всички теми за които говорих по-горе.
Благодаря за разбирането .
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Сря Яну 26, 2011 8:11 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Отлично хрумване. Подкрепям с две ръце.
Пет Яну 28, 2011 8:56 am
|
|
|
Scarecrøw
Нов потребител
|
И аз. С радост бих помогнал.
|
Пет Яну 28, 2011 10:14 am
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Ето дойде време и аз да се оплача за проблем. Значи сблъсках се със следния проблем в S.T.A.L.K.E.R. - Зов Припяти. Значи говоря за мисията в детската градина. Независимо с какво оръжие унищожавам измислицата на монолит или колко записа назад се връщам винаги доктора е просто един мъртъв зеленчук в хладилник.
Реално така нещата забиват на едно място и не знам какво да правя за да мога да продължа напред.
Ще съм много благодарен на всякакви мнения и предложения.
Пет Фев 18, 2011 5:57 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Пробвах да се върна и ми остава само да се върна преди влизането в Припят. Иначе съм с версия 1.6.0.2. До колкото знам това е последната версия.
Попадал ли си на тази ситуация? Понеже аз съмна път да вече.
Пет Фев 18, 2011 7:16 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Пробвай сейфа от началото на нивото (autosave). Ако не стане помоли някой който е стигнал до там да ти прати сейф.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Нед Фев 20, 2011 10:49 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Благодаря приятелю ще пробвам.
Пон Фев 21, 2011 5:06 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
Хора, ае тука иам един "мазен" проблем с SoC.... играя има-няма 2-3 минути и ме изхвърля от играта без никакво предупреждение. Все едно съм натиснал Alt+F4
Май съм с 1.5 пача и с OLost. Както си се разхождах из Припят и се натъкнах на групичка зомбита придружении с 2 контролера - избих ги и ме изхвърли. После реших по-стар сейф да заредя - може нещо от многото противници да е, знам ли, но уви не ...
Идеи ? За преинсталация - не, за нищо на света - не мога да инсталирам пачове вече ...
Съб Фев 26, 2011 5:04 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Ми тия модове какво да ти кажа, щом не са пуснати официално ,значи не са читави, аз преди като врътнах играта бях с 1.0006 без модове и никога не ме е меткала. Всяко нещо ,което не е написано докрай от разработчиците на играта, има голяма вероятност да прави проблеми
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Фев 26, 2011 11:47 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Някакъв спомен какви модове си допълнил? Понеже това играта с модове е малко, като д аси играеш с различни видове експлозиви. Все не знаеш от къде може да гръмне. Бях чел и форуми за модове, който сами на чиста инсталация не правят проблеми, но в комбинация с други става лошо.
Нед Фев 27, 2011 10:11 am
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
|
Кракнал съм я до 10005, с Oblivion Lost... Никакви проблеми не ми правеше, освен, че ме изхвърляше на втория - третия час.... а после почна на втората - третата минута.
Малко по-нататак си турих мод, който ми превежда играта на български език и още нещо беше, ама забравих. Май за повече патрони в пълнителите беше.
Но започна да ме изхвърля преди да ги бях турил тия 2 модчета.
Или пък от трейнъра може да е... използвам го за да нося един куп неща на гърба си, защото все не ми е достатъчно.
Нед Фев 27, 2011 10:50 am
|
|
|
Sunny
Dictador
|
До тук все модове, който и аз съм слагал и проблеми не съм имал. Виж трейнъра често прави подобни проблеми. Казвам го от опит (срам не срам ). Аз имах проблеми с трейнъра когато реших да го ползвам примерно в CoP в Припят понеже винаги ми отнасяха тиквата и се изнервих.
Нед Фев 27, 2011 11:07 am
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
|
Извинявам се много за двойния пост, но изникна нещо...
Тръгнах да превъртам SoC по хубавия начин (а не "I want to be rich"), говорих с ония зеления.... доктор ли е, професор ли е къв е не го знам. Отказах да се присъедния към проекта и тръгнах по покривите да цепя говедата от Монолит (леле, страшно добър съм станал... с ~900 патрона, 4 армейски аптечки, АК47 и 9 бинта ме убиха 2 пъти само... трейнъра прай проблеми и не ще да бачка играта ...), минах през 347532476 телепорта, и по 1 време ме телепортира на земята, зад АЕЦ-а.
Обикалям, обикалям, обикалям... ее мама му, нищо нямаше освен 3 контролера и няколко зомбита (всичкото това го убих без трейнър ).
Какво трябва да направя ?!
Чет Мар 03, 2011 3:46 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 1:21 pm
|
|