Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Chernobyl Tour 2011
|
|
|
Та! Реших и тук да се похваля,тъй като след по-малко от 36 часа излитам за Украйна,а след малко повече от 48 за първи път ще стъпя на Чернобилска земя .Само си представете вълнението,което ме гони от 1 седмица За съжаление ще прекарам там ( в Припят ) само 1 ден,тъй като отпуската ми е изключително кратка и трябва да се вместя някакси. Следващия път повече
Когато се върна,обещавам да постна достатъчно снимки,за да се почувствате,че все едно и вие сте били там,а с малко късмет ще кача и видео Някакви заявки за снимки на интересни обекти?
_________________ Radda-Radda...
|
Сря Мар 09, 2011 11:16 am
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Ехааа, супер! Колко пари струва всичко и с коя фирма отиваш?
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Сря Мар 09, 2011 12:40 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Ехааа честито. После може направо да качим твоя галерия, като първата в новият сайт .Честито и после ще разказваш.
Сря Мар 09, 2011 4:25 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
720 долара....ми не са малко
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Чет Мар 10, 2011 4:15 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Баси късметлията. А взимайте пример от човека. Крайно време е и ние да се хванем.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Чет Мар 10, 2011 9:51 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Цитат: Reiko написа: Баси късметлията. А взимайте пример от човека. Крайно време е и ние да се хванем.
Тука вече опира до финанси, не на всеки му се дават над 1000 лв. за един ден. То за тия пари ще си направиш ексурзия до Рим, при това за няколко дена.(примерно)
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пет Мар 11, 2011 11:19 am
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Eкскурзията за един човек е скъпа. Колкото повече се събираме толкова по-ветино става.Така че не виждам проблем 10 човека да се хванем и да отидем. Не е задължително със самолет. Има влакове, които са много по-евтини. Сега за храна и консумативи няма да говорим защото това е относително. Но идеята ми е, че не е толкова скъпо и невъзможно колкото си мислят някой хора.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Пет Мар 11, 2011 5:37 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Групово да, но както е в случая... е соленко.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пет Мар 11, 2011 6:25 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
Цитат: S.T.A.L.K.E.R. написа:
Цитат: Reiko написа: Баси късметлията. А взимайте пример от човека. Крайно време е и ние да се хванем.
Тука вече опира до финанси, не на всеки му се дават над 1000 лв. за един ден. То за тия пари ще си направиш ексурзия до Рим, при това за няколко дена.(примерно)
Ся... тука може да се поспори наистина за цените... 100 долара за хотел на вечер - не, мерси ! Вместо със самолет може и с автобус и т.н.
Абе кажи-речи за 500 лв можеш да отидеш до там, да направиш 1 врътка, да спиш и да се върнеш.
Пет Мар 11, 2011 9:01 pm
|
|
|
elena
Добре дошъл
|
Е соленко, соленко, но пък и това не е Рим. Тъй де, това си е екзотична дестинация откъдето и да се погледне....Много искам да отида, лошото е че никой от семейството или приятелите ми би дошъл с мен, а сама няма да отида
|
Нед Мар 13, 2011 4:04 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Цитат: elena написа: Е соленко, соленко, но пък и това не е Рим. Тъй де, това си е екзотична дестинация откъдето и да се погледне....Много искам да отида, лошото е че никой от семейството или приятелите ми би дошъл с мен, а сама няма да отида
Така е, не е желателно да си сама,бродят много прасета мутанти и blood suckers. Майтапа на страна,но това наистина си е екзотична дестинация.Ама толква пари за хотел, няма смисъл да се изхвърлят, пък и тези 200 гущерчета джобни, мисля са ми в повече- какво толква,ще купуваш? Горилка ли? (Който се чуди що е то... http://en.wikipedia.org/wiki/Horilka)
Gegata, съгласен съм с тебе.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Нед Мар 13, 2011 7:37 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Цитат: GEGATA написа:
Ся... тука може да се поспори наистина за цените... 100 долара за хотел на вечер - не, мерси ! Вместо със самолет може и с автобус и т.н.
Абе кажи-речи за 500 лв можеш да отидеш до там, да направиш 1 врътка, да спиш и да се върнеш.
Добре,пожелавам ти да да отидеш и да се върнеш с 500 лева...
_________________ Radda-Radda...
|
Вто Мар 15, 2011 1:12 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
Цитат: Keegan написа:
Цитат: GEGATA написа:
Добре,пожелавам ти да да отидеш и да се върнеш с 500 лева...
Ми както и да го въртим, 720 долара са прекалено много, ама адски много за ЕДИН ден в Чернобил.... извиняяй, ама тая цена е леко неадекватна.
Сря Мар 16, 2011 3:13 pm
|
|
|
Peichew
Нов потребител
Местожителство: Велико Търново :)
|
Нали трябваше да има пропуск от сайта на Припят?Всичко е готово?!-Честито!И за тези пари,поне ще отидеш ли до самата централа?Ако отидеш-надяваме се на по-подробни снимки!
|
Сря Мар 16, 2011 5:28 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница 1, 2, 3, 4 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 5:09 am
|
|