AndyFX
Редовен потребител
Местожителство: София - Банкя
|
Браво, и аз бих отишъл стига да имам финансовата възможност. Чакаме снимки!
|
Сря Мар 16, 2011 7:06 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Цитат: AndyFX написа: Браво, и аз бих отишъл стига да имам финансовата възможност. Чакаме снимки!
Не, чакаме галерия от снимки, даже с нетърпени(лично аз).
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Сря Мар 16, 2011 11:49 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
|
|
|
Цитат: GEGATA написа:
Цитат: Keegan написа:
Цитат: GEGATA написа:
Цитат: S.T.A.L.K.E.R. написа:
Цитат: Reiko написа: Баси късметлията. А взимайте пример от човека. Крайно време е и ние да се хванем.
Тука вече опира до финанси, не на всеки му се дават над 1000 лв. за един ден. То за тия пари ще си направиш ексурзия до Рим, при това за няколко дена.(примерно)
Ся... тука може да се поспори наистина за цените... 100 долара за хотел на вечер - не, мерси ! Вместо със самолет може и с автобус и т.н.
Абе кажи-речи за 500 лв можеш да отидеш до там, да направиш 1 врътка, да спиш и да се върнеш.
Добре,пожелавам ти да да отидеш и да се върнеш с 500 лева...
Ми както и да го въртим, 720 долара са прекалено много, ама адски много за ЕДИН ден в Чернобил.... извиняяй, ама тая цена е леко неадекватна.
Леееко неадекватен си ти Никъде не съм казал,че 100 долара е на вечер,всъщност е за 3.Ама нека да ги завъртим дори и за 1 ден.Влака,евентуално ако отиваш с такъв ще ти струва поне 160 (еднопосочно) лева,160 долара ще платиш и за самата екскурзия.160 долара са близо 120 евро,което прави близо 230 лева.Естествено,няма да спиш на пътя,защото и това както и да го въртиш вечерта (около 20.30,когато се връщаме обратно в Киев) и ще ти коства още 40 долара.Усещаш ли на къде вървя...500 лева няма да ти стигнат до никъде,ако искаш и с велосипед отиди.Снимки ще кача съвсем скоро.На въпроса на някой,дали ходихме до реактора...ходихме,да,но нивата на радиация (това съвсем сериозно) бяха доста високи и ни позволиха да постоим на площадката пред него само 2 минути.Ако някой си мисли,че може да му излезне тънко "разходката" до там много се лъже! Може да се намалят разходите,разбира се,но не и до 500 лева Та,сега...някой да каже някакъв онлайн фотоалбум или да ги изпращам директно на Съни?
_________________ Radda-Radda...
|
Чет Мар 17, 2011 1:48 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Keegan, що не архивираш снимките и Sunny да ги качи на сайта.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Чет Мар 17, 2011 3:55 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Може директно на мен да ги изпратиш ако искаш с коментари към всяка снимка и аз ще ги кача в новата галерия, която пуснах точно преди един ден.
Чет Мар 17, 2011 4:06 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
Дано са с висока резолюция,за да станат за десктоп-а ми.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Чет Мар 17, 2011 6:25 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
|
Цитат: Sunny написа: Може директно на мен да ги изпратиш ако искаш с коментари към всяка снимка и аз ще ги кача в новата галерия, която пуснах точно преди един ден.
Става,ама къде да ти ги изпратя?
Цитат: S.T.A.L.K.E.R.
Пуснато на: Чет Мар 17, 2011 6:25 pm Заглавие:
Дано са с висока резолюция,за да станат за десктоп-а ми.
Амиии,8 мпикс,не знам каква е резолюцията.
P.S.: Само да отбележа,че не съм професионален фотограф и има снимки извън фокус (леееко само ).А и като си там и виждаш толкова много неща,които искаш да заснемеш...чак ми се прииска да имам поне още 4 ръце
|
Чет Мар 17, 2011 7:30 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
|
8 мегапискела-екстра. Аз направих една виртуална разхода с Google Earth :
На моменти имах чувството ,че е като в SoC. Супер са го направили Google-ците. Пък около самото колело има едни сфери, като цъкнеш на тях се появява снимка,която можеш да гледаш във всички посоки Извинявам се,малко се поовлекох.
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Чет Мар 17, 2011 7:47 pm
|
|
|
AndyFX
Редовен потребител
Местожителство: София - Банкя
|
След като разгледах галерията за пореден път се натъжих и осъзнах как парите и "мирната" война между държавите може да донесе нещастие на хиляди хора... А помеждодругото, нали уж трябваше да се строи нов съркофаг, който да покрие целия АЕЦ и под него да бъде извадено горивото и всичко да се складира . Май всичко е само на филм 3D
Сря Мар 23, 2011 10:32 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
|
Цитат: Peichew написа:
Цитат: AndyFX написа: А помеждодругото, нали уж трябваше да се строи нов съркофаг, който да покрие целия АЕЦ и под него да бъде извадено горивото и всичко да се складира . Май всичко е само на филм 3D
Днес докато се прибирах към вкъщи си мислех за това.Даже щях да пускам тема,но някой се е сетил да пита преди мен.
Та...някой знае ли как стои въроса със съркофага ? .. те да чакат още,па после да вървят да се оправят..
В момента се строи нов саркофаг,който трябва да покрие целия реактор,заедно със стария саркофаг.Проекта е на френска компания,УЖ се строи,колко усърдно обаче съвсем не съм сигурен...
|
Вто Апр 12, 2011 7:06 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Мисля, че темата леко започна да се отклонява. Моля ако обсъждането на новият саркофаг продължи да е в нова тема.
Вто Апр 12, 2011 8:15 pm
|
|
|
Dikson
Mad scientist
Местожителство: Sofia
|
Дойде време и аз да се похваля като втори посетител в Зоната от форума. За мен престоят ми там беше изключително интересен и вълнуващ.
Благодаря на Keegan, за информацията относно екскурзията до там.
Подготвил съм снимки, една част, от които сега ще изпратя на Sunny, за да ги качи в галерията.
Пожелавам на всеки, ако има тази възможност непременно да посети Зоната.
_________________ " Follow me and I will bring you success! "
/St. Joan of Ark/
|
Съб Май 14, 2011 7:00 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Ехааа честито приятелю.
Съб Май 14, 2011 8:20 pm
|
|
|
SkiGeorgi
Ранг - Киев
Местожителство: Пловдив
|
Сподели емоции и преживявания, за да могат такива като нас да, които не могат да идат, да се почувстват все едно са там. Очаквам с нетърпение линк към снимките.
Съб Май 14, 2011 9:20 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 7:55 pm
|
|
|