Chernobyl Tour 2011
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Категория - Общи въпроси

Автор Съобщение
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

По друг начин казано, всичко върви към един вид атракция, но в крайно неприятна насока.
Не знам, но лично на мен нещата започват да ми изглеждат прекалено комерсиални и това е за сметка на една трагедия. Не ми се струва нормално в крайна сметка. Трудно ми е да опиша точно какво ми се върти в главата, но предвид по-горните постове нещата не ми изглеждат въобще правилни. Силно се надявам да стане ясно какво се опитвам да кажа. Кафе

Мнение Сря Сеп 07, 2011 9:05 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Местожителство: Бургас
  Отговорете с цитат   

Цитат:

Sunny написа:
По друг начин казано, всичко върви към един вид атракция, но в крайно неприятна насока.
Не знам, но лично на мен нещата започват да ми изглеждат прекалено комерсиални и това е за сметка на една трагедия. Не ми се струва нормално в крайна сметка. Трудно ми е да опиша точно какво ми се върти в главата, но предвид по-горните постове нещата не ми изглеждат въобще правилни. Силно се надявам да стане ясно какво се опитвам да кажа. Кафе

Напълно те разбирам и аз направо съм безмълвен... Как може това място да бъде толкова комерсиално настроено, при положение, че там стотици хора са си изгубили живота заради НАС....
Според мен трябва да престанат да пускат цивилни в зоната, нищо, че никога няма да отида там.
Както беше казал man made hell - „Това е все едно да отидеш на гробищата и да почнеш да буташ и разменяш надгробните плочи”
Според мен това място тряя да си остане така, както е е оставено преди около 25 години...

АКО ГЕРОИТЕ ИМАХА ВРЕМЕ ДА МИСЛЯТ, НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕРОИЗЪМ !!!
Мнение Сря Сеп 07, 2011 7:20 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Име
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Точно така. Не е правилно да бъде разрушаван по този начин от човешката намеса.

Мнение Чет Сеп 08, 2011 7:52 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Keegan
Ранг - Киев
Ранг - Киев

Местожителство: Хасково
  Отговорете с цитат   

Колкото и да ми се иска пак да отида и Припят да бъде отворен свободно за посетители,смятам,че града трябва да бъде силно ограничен за посещения.Както беше преди-след разрешение и само по повод.Сега всеки,който поиска може да отиде.И много се изнервям,когато някой каже "Отивам да разгледам". Просто така? Без уважение и просто от любопитство? Разбира се,всеки отива там от любопитство първоначално,но повечето (така мисля) носят и много уважение в себе си- към мястото,към града и събитията,и хората.Все пак това е бил дом на хиляди хора,ако не можеш да им отдадеш почит,нямаш място там.
Наскоро показах една снимка от Припят на една кокона и тя каза " Е,то колко такива места има из България..." Surprised
Та... Дам,Припят трябва да бъде затворен за посещения.
Мнение Пон Сеп 12, 2011 10:18 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
shraik
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Мен пък графитите ме дразнят
Мнение Пет Дек 02, 2011 12:44 am
man of pripyt
Добре дошъл
Добре дошъл

Отговорете с цитат   

Здравейте !! Това е първото ми мнение тук във форума, за който никога не съм подозирал. От много години изпитвам страхопочитание, което излъчва това място Припят. Игледал съм стотици снимки и редица документални филми за трагедията. Повече от всяко кътче на света аз искам да отида ТАМ - да усетя СИЛАТА. Прочетох няколко теми тук и искам да попитам актуална ли е информацията относно "екскурзиите" и достъпа до Чернобил. Убеден съм че аз трябва да отида ...
Мнение Пет Фев 22, 2013 12:27 pm
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Здравей man of pripyt и добре дошъл пи нас.

Дано информацията, която намериш на сайта да ти бъде полезна и интересна.
А сега по темата. Координатите в началото на темата са стари, но бъди сигурен, че фирмите, който са се занимавали тогава е много вероятно да продължават тази си дейност.
Ще се постарая да набавя и обновя информацията, но съм сигурен, че ако провериш конкретните фирми ще откриеш и оферти за техните услуги. И ако имаш някакви конкретни съмнения винаги можеш да попиташ тук относно проблема.

Мнение Пет Фев 22, 2013 6:25 pm
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Цитат:

man of pripyt написа:
Здравейте !! Това е първото ми мнение тук във форума, за който никога не съм подозирал. От много години изпитвам страхопочитание, което излъчва това място Припят. Игледал съм стотици снимки и редица документални филми за трагедията. Повече от всяко кътче на света аз искам да отида ТАМ - да усетя СИЛАТА. Прочетох няколко теми тук и искам да попитам актуална ли е информацията относно "екскурзиите" и достъпа до Чернобил. Убеден съм че аз трябва да отида ...

Здравей, и аз много желая да посетя града, както и АЕЦ-а. Донякъде това го преживях с играта S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Хората правили тази игра са ходили по тази 30 км. Зона на отчуждение и са го наблъскали в играта. Нема такава атмосфера, казвам ти.
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Пет Фев 22, 2013 10:40 pm
man of pripyt
Добре дошъл
Добре дошъл

Отговорете с цитат   

Цитат:

S.T.A.L.K.E.R. написа:

Здравей, и аз много желая да посетя града, както и АЕЦ-а. Донякъде това го преживях с играта S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Хората правили тази игра са ходили по тази 30 км. Зона на отчуждение и са го наблъскали в играта. Нема такава атмосфера, казвам ти.

Като фен на Чернобил съм изиграл играта още като излезе Very Happy
Мнение Сря Фев 27, 2013 3:07 pm

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на:   
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 5:04 am
  Покажи мнения от преди: