Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
По друг начин казано, всичко върви към един вид атракция, но в крайно неприятна насока.
Не знам, но лично на мен нещата започват да ми изглеждат прекалено комерсиални и това е за сметка на една трагедия. Не ми се струва нормално в крайна сметка. Трудно ми е да опиша точно какво ми се върти в главата, но предвид по-горните постове нещата не ми изглеждат въобще правилни. Силно се надявам да стане ясно какво се опитвам да кажа.
Сря Сеп 07, 2011 9:05 am
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
|
|
|
Цитат: Sunny написа: По друг начин казано, всичко върви към един вид атракция, но в крайно неприятна насока.
Не знам, но лично на мен нещата започват да ми изглеждат прекалено комерсиални и това е за сметка на една трагедия. Не ми се струва нормално в крайна сметка. Трудно ми е да опиша точно какво ми се върти в главата, но предвид по-горните постове нещата не ми изглеждат въобще правилни. Силно се надявам да стане ясно какво се опитвам да кажа.
Напълно те разбирам и аз направо съм безмълвен... Как може това място да бъде толкова комерсиално настроено, при положение, че там стотици хора са си изгубили живота заради НАС....
Според мен трябва да престанат да пускат цивилни в зоната, нищо, че никога няма да отида там.
Както беше казал man made hell - „Това е все едно да отидеш на гробищата и да почнеш да буташ и разменяш надгробните плочи”
Според мен това място тряя да си остане така, както е е оставено преди около 25 години...
Сря Сеп 07, 2011 7:20 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Точно така. Не е правилно да бъде разрушаван по този начин от човешката намеса.
Чет Сеп 08, 2011 7:52 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Колкото и да ми се иска пак да отида и Припят да бъде отворен свободно за посетители,смятам,че града трябва да бъде силно ограничен за посещения.Както беше преди-след разрешение и само по повод.Сега всеки,който поиска може да отиде.И много се изнервям,когато някой каже "Отивам да разгледам". Просто така? Без уважение и просто от любопитство? Разбира се,всеки отива там от любопитство първоначално,но повечето (така мисля) носят и много уважение в себе си- към мястото,към града и събитията,и хората.Все пак това е бил дом на хиляди хора,ако не можеш да им отдадеш почит,нямаш място там.
Наскоро показах една снимка от Припят на една кокона и тя каза " Е,то колко такива места има из България..."
Та... Дам,Припят трябва да бъде затворен за посещения.
_________________ Radda-Radda...
|
Пон Сеп 12, 2011 10:18 am
|
|
|
shraik
Редовен потребител
|
Мен пък графитите ме дразнят
|
Пет Дек 02, 2011 12:44 am
|
|
|
man of pripyt
Добре дошъл
|
Здравейте !! Това е първото ми мнение тук във форума, за който никога не съм подозирал. От много години изпитвам страхопочитание, което излъчва това място Припят. Игледал съм стотици снимки и редица документални филми за трагедията. Повече от всяко кътче на света аз искам да отида ТАМ - да усетя СИЛАТА. Прочетох няколко теми тук и искам да попитам актуална ли е информацията относно "екскурзиите" и достъпа до Чернобил. Убеден съм че аз трябва да отида ...
|
Пет Фев 22, 2013 12:27 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Здравей man of pripyt и добре дошъл пи нас.
Дано информацията, която намериш на сайта да ти бъде полезна и интересна.
А сега по темата. Координатите в началото на темата са стари, но бъди сигурен, че фирмите, който са се занимавали тогава е много вероятно да продължават тази си дейност.
Ще се постарая да набавя и обновя информацията, но съм сигурен, че ако провериш конкретните фирми ще откриеш и оферти за техните услуги. И ако имаш някакви конкретни съмнения винаги можеш да попиташ тук относно проблема.
Пет Фев 22, 2013 6:25 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Цитат: man of pripyt написа: Здравейте !! Това е първото ми мнение тук във форума, за който никога не съм подозирал. От много години изпитвам страхопочитание, което излъчва това място Припят. Игледал съм стотици снимки и редица документални филми за трагедията. Повече от всяко кътче на света аз искам да отида ТАМ - да усетя СИЛАТА. Прочетох няколко теми тук и искам да попитам актуална ли е информацията относно "екскурзиите" и достъпа до Чернобил. Убеден съм че аз трябва да отида ...
Здравей, и аз много желая да посетя града, както и АЕЦ-а. Донякъде това го преживях с играта S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Хората правили тази игра са ходили по тази 30 км. Зона на отчуждение и са го наблъскали в играта. Нема такава атмосфера, казвам ти.
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Пет Фев 22, 2013 10:40 pm
|
|
|