Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Покупка на S.T.A.L.K.E.R. през интернет
|
|
|
Реших да пусна една тема за всеки, който като мен търси да си купи през интернет игра или игри от серията S.T.A.L.K.E.R..
Нека в тази тема всеки желаещ да сподели линкове към магазини, мнения след покупка и други подобни неща в помощ на всеки, който тепърва ще се насочи към покупка.
Изисквания:
- Линк към продукта;
- Цена (По възможност във валута достъпна у нас.);
- Превод или анонс на информацията изложена в магазина.
Нека направим една полезна колекция. Аз лично все още издирвам колекционерско издание на играта, което да съдържа поне 2 игри в себе си. Понеже до момента намирам хубави артикули, но повечето са с различни рекламни материали в себе си, а не с две игри.
Чет Сеп 08, 2011 9:51 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
Местожителство: Хасково
|
Не разбрах? Искаш да си събереш всички колекционки? Аз си купих преди месец от amazon.co.uk колекционката на SoC,в металната кутийка,следва Небето.Иначе руските колекционерски издания са достъпни само в Германия,Унгария и Русия.Мисля даже,че не можеш и да си внесеш,или ако намериш такава ще е на много висока цена.Можеш да си купиш тъй нареченото Radioactive Edition,но то съдържа само Небето и Call Of Pripyat.
_________________ Radda-Radda...
|
Пон Сеп 12, 2011 10:23 am
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Имах предвид за покупка на първите две части. Преди време бях попадал на подобен вариант в Озон.ру ако не се лъжа. Иначе из eBay има най-различни и вече тотално се обърках и с тази цел пуснах тази тема.
Така ако има и друг в подобно затруднение да може да се ориентира. За различните видове налични на пазара и коя какво съдържа.
Пон Сеп 12, 2011 6:19 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Днес си поръчах S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Special Edition. Утре по някое време ще пристигне и ще споделя впечатления и снимки.
Някой друг поръчвал ли е през нета някоя игра от серията?
Ще съм благодарен ако споделите мнения за различните релизи. Понеже лично аз все още издирвам да си купя първите две игри. Също така предполагам, че тази информация ще е полезна и за други хора решили да си купят.
Пет Ное 25, 2011 1:29 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
От техния сайт до колкото прочетох, директно от Украйна не можеш да си е поръчаш. Но в Пулсар съм виждал първата оригинална.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Пет Ное 25, 2011 3:23 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
В официалния сайт е най-добрата оферта. Там има Небето (колекционерска версия). Има включени:
1.S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky на руски.
2.Карта на зоната
3.S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky опътване на руски
4.S.T.A.L.K.E.R. книга с кратки истории
5.Светещи артефакти S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
6. Кърпа за глава
7.Нашивка на една от групировките
8.S.T.A.L.K.E.R. бензинова запалка
9.Bonus DVD с матеряли от играта
10. Метална значка.
Но до колкото разбрах директно от там не можеш да си поръчаш зад граница. Ако имаш път към Украйна вземи си е, иначе...
https://stalker-shop.com/product.php?id_product=1
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Сря Ное 30, 2011 9:22 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Ехаа страхотно предложение. Ако трябва да съм честен май бях попадал на подобна оферта в eBay. Силно се съмнявам обаче да е било нещо по-добро от тзи оферта. Също така бях попадал на такава оферта и в Озон.ру.
Цената ми се струва супер и бих платил тези пари ако знам, че ще получа всичко. Обаче както виждаш при Пулсар не дават даже това, което пише, че върви с комплекта. И от тази гледна точка аз подхождам доста с недоверие към офертите на нашенски представители. Та в този ред на мисли не мисля, че скоро ще може да си купим нещо локално от някоя колекционерска или друг вид серия.
Чет Дек 01, 2011 9:54 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
|
Е,па аз си имам специалното на сянката в метална кутия,с допълнителен диск (ексклузивни материали) и май е само това Но е доста качествено направено изданието,кутийката металната е масивна,не е кекава,самия диск с книжката се пада на дъното изглежда много добре.Съни,твоето "специално" издание никак не е специално.Зовът на Припят съдържа отделен диск със саундтрака на играта,карта с всички локации и 4 арт картички.
Също така си имам и стандартните издания,даже и едно излишно на фокус медиа,ако има някой желаещ
Специалното на сянката съм го купувал от амазон,а на зова от един магазин онлайн от България
|
Съб Дек 10, 2011 9:14 am
|
|
|
Sunny
Dictador
|
Keegan приятелю, напълно съм съгласен, че купеното от мен е безкрайно далече от "специално" издание. Просто за пореден път се убедих какви мошеници на дребно са от Пулсар.
Днес проверих пак офертата и са сменили и снимката и описанието. Да се запита човек, защо ли. Първоначално офертата беше именно за специална версия. След като вероятно е имало и други недоволни, който са писали на фирмата всичко е било променено. Да се чуди човек, защо не си купуваме игрите от тук. И за да не навлизам в подробности и други епитети по техен адрес само ще препоръчам на всеки желаещ да си купи играта да потърси други източници. От тази фирма най-много да го подведат.
П.П
Само да попитам коя игра имаш в излишък? Понеже все още не съм си поръчал другите две части и се чудя от къде да го направя. ЕДНО е сигурно НЯМА да е от Пулсар.
Съб Дек 10, 2011 9:46 am
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
|
Имам Shadow Of Chernobyl,Съни,но е от Фокус Медиа,тоест бюджетно издание на играта,което включва само диска и облечката,но няма упътване.
Не,че искам да правя реклама на някои вериги магазини за софтуер,но Озон са изключително точни.Преди време си бях поръчал Modern Warfare,но получих само кутийка с облечка,диска липсваше (луда работа),обадих им се,обясних им какъв е случая,след което,без дори да поискат да им изпратя обратно кутийката от играта за да се уверят,че не лъжа (макар,че няма как да се уверят наистина) ми предложиха да си избера друга игричка от каталога им в същия ценови раздел и я получих напълно безплатно.Тъй,че ако си решил да си набавиш някое от предните заглавия бих те насочил към тях.Пулсар се мислят за голяма работа,тъй като са първата верига за развлекателен софтуер в България.
|
Съб Дек 10, 2011 5:41 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
И аз имам специалното издание на Call of Pripyat(яд ме е само, че е на английски). Иначе играта я взех от преставителен магазин на Пулсар в City Center-a, в София. Получих и талон с 10 лв. отстъпка, ако закупя друга игра. Иначе за самия S.T.A.L.K.E.R. дадох към 80 кинта. Другото, което не ми хареса е, че играта беше ужасно кратка.
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Дек 17, 2011 12:25 pm
|
|
|
Keegan
Ранг - Киев
|
Кратка? Със страничните куестове е близо 20 часа.Смисъл,не,че е кой знае колко,но при положение,че CoP е нещо като самостоятелен адон си мисля,че е добре.По-дълга е от Чистото Небе при всички положения.
|
Съб Дек 17, 2011 2:24 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Имах предвит, че картата е много малка и щом се метнеш в Припят,кажи-речи играта е свършила. Честно казано, очаква да има повече мисии в града... А пък едно приятелче като ме светна, че мога да бия бюрерите с ножката, ми стана още по скучно...
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Дек 17, 2011 4:30 pm
|
|
|
ViPeR
Редовен потребител
Местожителство: Bulgaria, Pleven
|
Пробвайте на последна трудност тогава ще видите, че е дълга.. На мен ми отне около 60 часа игра..
Нед Дек 18, 2011 3:38 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница 1, 2 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 1:37 pm
|
|
|