S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl - въпрос за куест
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
shraik
Редовен потребител
Редовен потребител

S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl - въпрос за куест   Отговорете с цитат   

За кой ли път играя тази игра и въпросния куест съм го минавал на късмет. Става въпрос да открия орйжието на омотника от дълг, които си го е бил изгубил в тъмната долина в някакъв окоп. Този път се реших веднага да го издиря след като получих мисията. В тъмната долина съм, но там го няма. Чета из разни форуми, че е в някой бандит в подземията на Агропром(даже и аз май там съм го намирал), но го няма.
Някои казват, че това бъг с тази мисия.
Някакви предположения?
Мнение Нед Апр 22, 2012 1:23 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Местожителство: Бургас
Re: S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl - въпрос за куест   Отговорете с цитат   

Цитат:

shraik написа:
За кой ли път играя тази игра и въпросния куест съм го минавал на късмет. Става въпрос да открия орйжието на омотника от дълг, които си го е бил изгубил в тъмната долина в някакъв окоп. Този път се реших веднага да го издиря след като получих мисията. В тъмната долина съм, но там го няма. Чета из разни форуми, че е в някой бандит в подземията на Агропром(даже и аз май там съм го намирал), но го няма.
Някои казват, че това бъг с тази мисия.
Някакви предположения?

Това да не е оная мисия, дето трябва на един ловец да му намериш двуцевката в района в ляво от бара (wild territory ако не се лъжа) ? Той май висеше в бара тоя...

За тази мислия ли става въпрос ?

АКО ГЕРОИТЕ ИМАХА ВРЕМЕ ДА МИСЛЯТ, НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕРОИЗЪМ !!!
Мнение Нед Апр 22, 2012 7:43 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Име
shraik
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Да, на един пиян дутец. Неможах да мина мисията.
Мнение Нед Апр 22, 2012 8:11 pm
GEGATA
Ранг - Припят
Ранг - Припят

Местожителство: Бургас
  Отговорете с цитат   

Ааа, това е друга мисия... аз мислех, че говориш за hunter-a.... сещам се за кого говориш, но му забрайх името.

Тия дни ще преиграя играта и ще ти кажа Усмивка !

АКО ГЕРОИТЕ ИМАХА ВРЕМЕ ДА МИСЛЯТ, НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕРОИЗЪМ !!!
Мнение Нед Апр 22, 2012 9:11 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Име
Sixkiller
Редовен потребител
Редовен потребител

Отговорете с цитат   

Момчета, имам въпрос. Наскоро се хванах да преминавам наново Сянката. Стигнал съм в Янтар, където трябва да ескортирам проф. Круглов. Търсих навсякъде, но не получих отговор.

Ето за кой момент точно говоря: http://guides.gamepressure.com/stalker/guide.asp?ID=2646 стигнал съм точно до точка 1.

Какво обаче се получава? Излизаме с Круглов от тръбата /тунела/, убивам зомбитата, обаче изведнъж се появява една интересна сцена. След което се събуждам в автобуса, а Круглов стои на средата на автобуса по такъв начин, че да не мога да изляза. Чаках няколко минути - нищо не стана. Затова заредих стария сейф и по някакъв начин успях да се измъкна от автобуса, но нищо не става после - виждам, че въздухът е "нажежен" /ако мога така да го кажа/, има излъчване на ПСИ-емисия и Круглов не мърда. Чаках доста - сигурно над 30-40 минути в игра, въртя се на едно място и нищо не се случва. А би трябвало Круглов да припадне... идеи имате ли как да се справя с това?
Мнение Вто Май 15, 2012 9:17 pm
Reiko
Модератор
Модератор

Местожителство: Plovdiv
  Отговорете с цитат   

Моля пишете в темата S.T.A.L.K.E.R. дискусия. Тя е за това.
Мнение Чет Май 17, 2012 4:54 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Създайте нова тема Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 12:06 pm
  Покажи мнения от преди: