Toreador
Ранг - Киев
|
Абе от кога стана толкова пусто тук?
|
|
|
Абе хора защо този форум е станал по-пуст и от Припят, преди година не беше така...
|
Пет Май 04, 2012 7:33 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
Местожителство: Бургас
|
Абе и преди година кажи-речи си беше същото....
Това е един от въпросите на който нямам отговор...
Пет Май 04, 2012 9:36 pm
|
|
|
SkiGeorgi
Ранг - Киев
Местожителство: Пловдив
|
Според мен не е по-пуст форумът. Просто тематиката му е такава, че не всеки ден излизат нови факти и новини, че да ги обсъждаме ежедневно и дори по няколко пъти на ден. Аз лично влизам във форума веднъж-два пъти дневно.
Пет Май 04, 2012 10:12 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
|
Имаш право, НО просто на форума липсват едно-две пишлемета с всезнаещи усти да спамят по темите и всички да им се нахвърлят...
Винаги съм си мислел, че спамерите държат форумите живи.
Пет Май 04, 2012 10:34 pm
|
|
|
Toreador
Ранг - Киев
|
Има нещо вярно в това за спамерите Съгласен съм, че повечето от нас са наясно с темата и някои дори могат да направят дисертация по нея...но все пак всеки път като вляза ми показва, че или съм сам, или съм с още някой и то гост!!!Не беше така преди Ей го, пуснах тема в раздела за даунлоуд за една електронна книга и вече няколко дена не получих нито един отзив, слушал ли я е някой и тн. А книгата е супер яка...Абе квото и да е, не беше така преди, все имаше по 7-8 човека постоянно ей така, сега си е жив Припят...
|
Пет Май 04, 2012 11:15 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Ами всичко тук си е на приливи и отливи. Веднъж всички се съсипват от мнения, друг път никой не пише. Много одавна съм в този форум и за всички тези годинин всичко си е било така. Както беше казано по-нагоре, като няма спамери и идиоти явно няма какво толкова да кажем. Когато излезе интересна тема се водят много добри разговори и дебати, но не всеки ден излизат такива.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Съб Май 05, 2012 12:23 am
|
|
|
ViPeR
Редовен потребител
Местожителство: Bulgaria, Pleven
|
Допълвам Reiko с пример темата: Катастрофата във Фукушима. Там имаше постоянно нови мнения.
Съб Май 05, 2012 1:48 am
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Питай Sunny тогава как сървара е щял да изгори....
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Съб Май 05, 2012 3:20 pm
|
|
|
GEGATA
Ранг - Припят
|
Спомням си по едно време толкова много мнения се пишеха, че едвам успявах да следя за какво точно се говори влизайки по няколко пъти на ден във форума.
Съб Май 05, 2012 3:38 pm
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Местожителство: Припять...
|
Криза е, суша има навсякъде...Чакаме да стане някоя друга атомна авария...и гледай само как ще живне форума...
_________________ S.-->Scavengers
T.-->Trespasser
A.-->Adventurers
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
|
Съб Май 05, 2012 5:48 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Май е време и аз да драсна един ред. Истината е че хора има, но темата не е като ежедневно обсъжданите. Колкото до спамерите. Имаше опити да се появят такива, но бързо бяха изхвърлени от форума. Страницата си има постоянна аудитория, макар мнения да не се появяват всеки ден. Екипа на сайта силно се промени през годините. Аз макар, че редовно прегледам темите, не пиша във всяка понеже това е излишно престараване. Тук всички сме се събрали и обсъждаме и допълнителни въпроси извън темата, с тази цел и този разделна форума. Понеже има какво да бъде обсъждано. Било то някоя появила се новина или допълнение на играта. Просто според мен аудиторията е културни хора, който четат и пишат когато сметнат за нужно, а не просто за изява.
Нед Май 06, 2012 9:56 am
|
|
|
Toreador
Ранг - Киев
|
Съгласен съм с вас и то най-вече за това, че тук хората явно са все интелигенти и няма кавги. Действително по другите форуми е нещо страшно в това отношение - псувни, караници и прочие. Радвам се, че тук не е така
|
Нед Май 06, 2012 1:36 pm
|
|
|
SkiGeorgi
Ранг - Киев
Местожителство: Пловдив
|
Лично аз си харесвам форумът такъв, какъвто е. За мен е по-добре 1-2 хубави коментара на ден, отколкото 50 нови теми с цел създаване на СПАМ и "виж ме колко съм умен и чаткам тематиката". Нямам забележка и към екипа.
Нед Май 06, 2012 7:03 pm
|
|
|
|
|
Иди на страница 1, 2 Следваща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 5:08 am
|
|
|