Lost Alpha
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Категория - S.T.A.L.K.E.R.

Автор Съобщение
Reiko
Модератор
Модератор

Местожителство: Plovdiv
Lost Alpha   Отговорете с цитат   

Не помня писал ли съм относно този мод, така че с риск да се повторя, ще го постна. Описанието на английски е достатъчно подробно и дълго, така че няма смисъл да го копирам. Но на кратко. Lost Alpha се разработва от 2008г и като цяло по време на разработката изглеждаше доста обещаващо. Общо взето началната им идея беше да пресъздадат оригиналния сталкер от 2005г, с многото нива, много по-голяма зона и т.н. Но в крайна сметка се стигна до там, че сложиха много повече неща от колкото бяха замислили в началото и дори измислиха нова история.

Та да си дойдем на думата относно мода. Свалих го и го пробвах. Началните ми впечетления са доста добри (макар и да очаквах малко повече), но има един сериозен проблем. И това са бъговете и крашовете. Създателите създаваха мода без да им се плаща, направиха го безплатен и както всичко безплатно, не се очакваше добра оптимизация. Постоянното крещене на феновете, да го правят по бързо, че "нямали търпение" и изтеклата бета версия в мрежата, преди окончателното завършване на мода, принуди създателите да го пуснат предварително, без да са си довършили работата по оптимизацията.

Линк http://www.moddb.com/mods/lost-alpha

Всичко относно мода да се поства в тази тема. Впечатления, мнения, коментари, въпроси и най-важното, бъгове и техните решения.

Това е от мен. Приятна игра.
Мнение Сря Апр 30, 2014 6:46 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

Мерси приятелю. Като цяло помня, че правих опити да го подкарам, но имах доста проблеми именно с бъгове. Твоя пост ми напомни за мода и мисля да си сложа отново първата игра и да го тествам Усмивка Добра причина да си припомня това-онова.

Мнение Съб Май 10, 2014 8:13 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Reiko
Модератор
Модератор

Отговорете с цитат   

Да, забравих да кажа, че той не изисква оригиналната игра. Той си е самостоятелен, и излезе пач с които се реши проблема с доста бъгове, но други си остават.
Мнение Съб Май 10, 2014 8:39 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

Мерси много Усмивка Още тази вечер ще се пробва. Ако има желаещи за да правят модове може да направя и локални копия на сървъра на сайта. Както направихме с превода.

П.П.

Забравих да кажа, че всички 4 части на играта могат да се свалят и от тук:
Код:

https://mega.co.nz/#F!FFYX0SyD!4Y_dzDPrbe5uGmIgTUPTVQ

.

Лично за мен скоростта е доста по-добра.

Мнение Съб Май 10, 2014 2:39 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Sunny
Dictador
Dictador

Отговорете с цитат   

След няколко дни в борба все още не съм успял да пусна играта. Първо след неколкократно сваляне на архивите упорито ми даваха грешка в края на екстрактването. След това направих няколко опита да инсталирам играта където въпреки всички допълнителни глупости за инсталация се справих. Силно се надявах с това да се приключи, но не. При пускане на играта ми се появи цветуща греша, че ми липсва конфигурационен файл. След като поправих и това ... пак не тръгна. След сплаш екрана в началото директно ми изгърмява дебъгера от енджина на играта.

След цялото това занимание тотално ми премина желанието да се занимавам повече. Sad

Мнение Вто Май 13, 2014 7:59 am
Reiko
Модератор
Модератор

Отговорете с цитат   

Ами не знам. На различни компютри различно действа, но аз проблем с инсталацията нямах, нито пък с пускането. Новия ъпгрейд, подобри малко работата, но има какво още да се изисква.
Мнение Вто Май 13, 2014 8:52 pm

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 1:19 pm
  Покажи мнения от преди: