|
CCCP_Fan
Нов потребител
|
Нелегално влизане в зоната на отчуждение
|
|
|
Здравейте нов съм в форума, намерих го докато се ровех да намеря как точно става нелегалното влизане в зоната. Знам за туровете които се организират, но те не ме устройват. Искам да прекарам 2-3 дни в зоната и да обиколя така наречения призрачен град- Припят. Запален съм по изоставени неща- било то сгради или превозни средства. Знам, че може да се влезе през гората, защото няма КПП-та. Темата я създавам за да споделите ако знаете как точно ще стане влизането, не ми пишете за рисковете от радиацията и тн. Планирам да посетя града поне след 2 години и да е пролетта или лятото. Ще се радвам ако тук намеря верен/и другари с които да поема по пътя да това приключение.
|
Чет Дек 01, 2016 5:48 pm
|
|
|
Reiko
Модератор
Местожителство: Plovdiv
|
Радиацията ти е най-малкият проблем. Основният е, че ако те видят някъде, има реална опасност, да те върнат в ковчег, с поне няколко огнестрелни рани.
_________________ Я хочу чтобы зона изчезла !!!
|
Вто Дек 20, 2016 6:08 pm
|
|
|
CCCP_Fan
Нов потребител
|
Цитат: Reiko написа: Радиацията ти е най-малкият проблем. Основният е, че ако те видят някъде, има реална опасност, да те върнат в ковчег, с поне няколко огнестрелни рани.
Най- накрая някой да напише нещо в темета....
Та сега да кажа и аз какво знам това с стрелянето доколкото съм запознат е било преди години сега вече се плаща глоба.
|
Съб Дек 24, 2016 1:02 pm
|
|
|
Sunny
Dictador
Местожителство: Някъде там ...
|
Армията не е полиция/милиция тяхната задача е да не се допускат мародери и глобата стандартно е куршум за всеки, не представи валидни документи и причина да се намира в забранена за посещение зона. Друг е момента до колко това вече се изпълнява стриктно, но около самата централа нивото на сигурност не е намалявано поред причини. Та както Reiko написа вероятността за среща с тях е все така голяма предвид, как зоната се е превърнала в туристическа зона в последно време.
Нед Дек 25, 2016 10:56 am
|
|
|
CCCP_Fan
Нов потребител
|
Аз по принцип не искам да обикалям около реактора, въпреки, че гледах в YouTube как двама бяха до реактора доста близо и бяха нелегално влезнали, също така германците които бяха карали нова година там. Също така съм мераклия и радиолокационна станция Дъга да видя, а защо и да не се кача на нея, но всичко това е въпрос на време. Ясно ми е, че ако се реша да влизам в града няма да е откъм Киев.
|
Нед Дек 25, 2016 1:13 pm
|
|
|
CCCP_Fan
Нов потребител
|
Извинявам се за двойния пост, но да разбирам ли, че на 9 май мога да вляза в града с кола и без да ми гледат документи или нещо? Тогава може ли да се влиза в сградите?Четох няколко поста свързани с това, но за да съм сигурен да си питам.
|
Пон Дек 26, 2016 10:05 am
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Вто Дек 03, 2024 4:56 am
|
|
|