32 години след...
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Напишете отговор
Чернобил > Категория - Общи въпроси

Автор Съобщение
Toreador
Ранг - Киев
Ранг - Киев

32 години след...   Отговорете с цитат   

И така, отмина още една година от тъжния и драматичен 26-ти април, когато светът се промени завинаги...

Поклон!!!

Във връзка с годишнината предлагам на вашето внимание следната интересна поредица клипове https://www.youtube.com/channel/UCKmDrGEQsLmCuoPGCvQOs8g/videos

Има изключително любопитни кадри, коментирани лично от един от преките участници в ликвидацията - Валерий Стародумов. Много може да се научи от този човек.
Мнение Сря Апр 25, 2018 11:00 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Времето минава, спомените избледняват. Но други ще помнят трагедията цял живот. В тоя ред на мисли, чакай да пусна едно контролно замерване на гама радиационния фон.

L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Чет Апр 26, 2018 6:23 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

Изпревари ме приятелю.

По случай годишнината имам изненада за всички приятели на сайта.

Очаквайте включване малко по-късно днес.

РЕДАКЦИЯ

Както обещах на 32 годишнината след известно забавяне официално първата стъпка за новата страница е направена. Старата страница, която ни служи така вярно толкова години вече имаше нужда да бъде архивирана и подновена от нещо по-бързо и по-модерно. Заедно с това още преди няколко дни започнах трансфериране на от http на https. С навлизането на мобилните устройства страницата ставаше все по-трудна за използване от желаещите, което се променя изцяло с новата страница (За момента само основната страница. Ще обясня по-късно в какъв етап ще бъде обновен и модернизиран форума.).

Предполагам се досещате това ще е само началото.
Ще изброя още няколко неща, който планувам да се променят в близко бъдеще. В процес е обновяване на екипа със свежа кръв. Основния видео, аудио архив ще бъде качен с възможност за гледане online и вече при желание ще е достъпна и опция за сваляне на файла локално. В много близък срок ще обявя официалния Patreon на страницата. В него всеки имащ желание да подпомогне финансово проекта ще е добре дошъл. Ще има различни нива, който ще бъдат заложени и всяко ниво ще показва и добавя още плюсове към персоналния профил на потребителя. През всички години до мента всички разходи по проекта бяха покривани с общо усилия на екипа. Никога не съм искал да се слагат каквито и да било реклами на страницата (Изключвам реклами от 3-ти страни, чиито услуги се ползват, например за хостване на видео архива.). С тази цел избрах този метод за набиране на средства. Средствата ще бъдат насочени преди всичко за покриване на разходите по хостинг, домейн и хардуерни промени и поправки.

С гордост мога да кажа, че страницата разполага със собствено лого. Ще видя в кой момент при наличие на желаещи ще има опция да поръчка на тениски и производни. В тази насока съм отворен за предложения и препоръки.

Мисля да спра до тук за момента. Искам да благодаря на всички помогнали процеса по миграция, обновяване и всички пряко замесени в бъдещите промени. Също така искам да благодаря на всички ВАС потребителите на сайта. Без вашия интерес и помощ този проект щеше отдавна да е минало. Сърдечно благодаря.

Накрая, но не на последно място искам да благодаря на всички приятели от екипа за безкрайната помощ и подкрепа. Да Reiko теб и Dikson имам предвид. Very Happy

Както всяка година НИЕ ПОМНИМ И НЯМА ДА ЗАБРАВИМ.
Щом НИЕ ПОМНИМ значи има надежда.

Мнение Чет Апр 26, 2018 7:50 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер

Създайте нова тема Напишете отговор
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Сря Дек 04, 2024 7:59 pm
  Покажи мнения от преди: