37 години след...
Предишна тема  |  Следваща тема  >

Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Чернобил > Категория - Общи въпроси

Автор Съобщение
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
37 години след...   Отговорете с цитат   

Мнение Сря Апр 26, 2023 1:12 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Аз помня, но много хора вече забравят. Дали защото са нямали пряк досег с трагедията, въпреки, че по-възрастните си спомнят някои работи, като например как са хапвали зелени салата по онова време и никой от Партията не е предупредил населението за идвашата опасност. Тези управляващо не заслужаваха да живеят.
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Сря Апр 26, 2023 4:38 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Reiko
Модератор
Модератор

Местожителство: Plovdiv
  Отговорете с цитат   

И аз помня. Тези които са още живи, дано бъдат здрави и щастливи още дълго време. Тези които не са, да почиват в мир. Но хайде да се въздържаме от политическите теми и изказвания. Тук всички в този форум сме много по-наясно с мащабите и данните от трагедията, от колкото повечето хора (в това число и тези които са били живи тогава). Лично аз мисля, че паниката и страха, са най-опасните оръжия които съществуват. Хайде да си припомним и Фукушима, където от радиация не почина нито един човек, а от инфаркт (по време и след евакуацията), породен пряко от страха, починаха хиляди. Мога да продължа с примерите, в това число с COVID истерията, но ще се въздържа.
Та отново да се върна на темата. Тук сме да съхраним спомена и да споделяме информация, а не да объсждаме политика.
Мнение Чет Апр 27, 2023 3:53 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
S.T.A.L.K.E.R.
Ранг - Чернобил
Ранг - Чернобил

Местожителство: Припять...
  Отговорете с цитат   

Цитат:

Reiko написа:
Но хайде да се въздържаме от политическите теми и изказвания.

Питай някоя баба или дядо, които си спомнят тогава на 1-ви май какво са правили, и пак ще пишем. Само ще спомена думата "другарите".
L.-->Loners
K.-->Killers
E.-->Explorers
R.-->Robbеrs
Мнение Пон Май 08, 2023 2:32 pm
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sunny
Dictador
Dictador

Местожителство: Някъде там ...
  Отговорете с цитат   

Може много да се говори и спори по въпроса, но лично аз бих помолил да се избягва подхлъзване на политическа тематика. С тази цел заключвам темата.

Мнение Пет Май 26, 2023 10:49 am
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер

Създайте нова тема Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Бърза навигация
Идете на:   

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа.
В момента е: Нед Окт 13, 2024 7:03 pm
  Покажи мнения от преди: